COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-joukkue sai kovan vahvistuksen Tapparasta

20.8.2017 - 20:13:05


Kahdella edellisellä kaudella Liigan mestaruutta Tapparan paidassa juhlinut Manu Honkanen siirtyy TUTO Hockeyn riveihin yksivuotisella sopimuksella, seura tiedotti sunnuntaina.

21-vuotias TPS-kasvatti on päässyt Liigamestaruuksien lisäksi juhlimaan myös A-nuorten Suomen mestaruutta kauden 2014-2015 päätteeksi kasvattajaseuransa riveissä.

Urallaan 63 Liigaottelua pelannut Manu Honkanen palaa kahden Tapparan organisaatiossa vietetyn kauden jälkeen takaisin kotikaupunkiinsa. Turun Palloseuran juniorijoukkueet läpikäynyt Honkanen on edustanut Suomen ikäkausimaajoukkuetta niin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, nuorten olympialaisissa kuin Ivan Hlinkan muistoturnauksessakin.

- Koen että TUTO on tässä vaiheessa uraani oikea paikka kehittyä. Valmennus on minulle tuttu, ja tiedän mitä minulta odotetaan. Toiseksi, hyvä mahdollisuus voittaa on aina sellainen asia joka vaikuttaa päätökseen, Honkanen kertoi seuran tiedotteessa.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan joukkue saa Honkasesta taitavan ja monikäyttöisen pelaajan, jolla on asenne kohdallaan.

- Honkasella on aina ollut erittäin kova asenne, ja hän tuo meille erinomaisen määrän taitoa sekä kilpaurheilijan viettiä. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, jonka lisäksi oikea käsi alhaalla pelaaminen on aina plussaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!