Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

MotoGP-legendan poika esitti näkemyksensä Aki Ajon työskentelyvoista - kertoo kaiken mestareiden tekijästä

8.04.2021 - 22:50:00


Tallipäällikkö Aki Ajon, 52, ”akatemian” kautta on jalostunut hurja määrä kuljettajia MotoGP-sarjan huipulle ja lisää on tulossa. Yksi heistä on australialaisen MotoGP-legenda Wayne Gardnerin poika Remy, 23, joka tuli täksi kaudeksi Ajon johtamaan Moto2-luokan tiimiin.

MotoGP-luokkaan jo ensi kaudeksi tähtäävä Remy Gardner on käynnistänyt kauden räväkästi suomalaisvetoisen tallin riveissä. Gardner on kahden Qatarissa ajetun osakilpailun jälkeen MM-pisteissä toisena.

Gardner päätti viime kauden voittoon Stop and Go Racingin Kalex-pyörän puikoissa. Red Bull KTM Ajo-tiimin pyörä on Gardnerin mukaan pitkälti samanlainen, mutta tiimien työskentelytavoissa ero on kuin yöllä ja päivällä.

- Huomaan, että ammattitaito tässä tiimissä ja se osien määrä mitä meillä on kokeiltavana; se on täysin toisella tasolla, Gardner alleviivaa Speedcafelle.

Tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Ajo on tunnetusti vaativa, mutta myös palkitseva pomo.

- Kova p*skiainen, Gardner heittää pilke silmäkulmassaan.

- Hän pitää sinut keskiössä ja keskittyneenä. Ja hän pitää sinut varpaillaan, mikä on hyvä. Mutta ehdottomasti hän antaa sinulle kaluston ja tiimin, joten se on sinusta itsestäsi kiinni, Gardner jatkaa.

Kauden kolmas MM-osakilpailuviikonvaihde ajetaan 16.-18. huhtikuuta Portimaon radalla Portugalissa. KymiRingillä ajettava Suomen osakilpailu on sijoitettu kalenteriin kauden kymmenenneksi GP:ksi 9.-11. heinäkuuta.

Kuva: Red Bull KTM Ajo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!