NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vakavasti loukkaantunut suomalaiskuski ei anna periksi - Mansaaren pahamaineinen katurata kutsuu

28.1.2020 - 14:03:41


Ratamoottoripyöräilijä Erno Kostamo on valmis tarttumaan yhä kovempiin haasteisiin. Kostamo liittyy alkavalla kaudella Penz13-tiimiin, jossa tähtäimenä on IRRC-mestaruuden lisäksi kuuluisa Mansaaren TT.

Kostamo loukkaantui vakavasti viime marraskuussa ajetussa Macaun GP:ssä, jossa häneltä murtui kaksi selkänikamaa. Sitkeän taistelijan toipuminen on kuitenkin jo hyvällä mallilla.

- Olen yhä toipumassa Macau Grand Prixissa marraskuussa sattuneesta onnettomuudesta. Toipuminen etenee hyvin, itse asiassa ennakoitua nopeammin. Olen jo aloittanut intensiivisen kunto-ohjelman ja odotan palaavani huhtikuussa radalle täysissä voimissa, Kostamo kertoo tiedotteessa.

- Mansaarella kilpaileminen on varmasti jokaisen katuratakuljettajan unelma, Kostamo jatkaa.

Penz13-tiimi hakee jatkoa vuosien 2018 ja 2019 menestykselle myös tulevalla kaudella. Voitettuaan IRRC Superbike -mestaruuden molempina vuosina, saavutettuaan palkintokorokesijoituksen kaikissa kansainvälisissä katuratakilpailuissa, joihin tiimi on viimeisten viiden vuoden aikana osallistunut ja sekä tiimien että kuljettajien BMW Motorrad Trophyn vuonna 2019, on tuloksia enää vaikea parantaa.

Rico Penzkoferin päälliköimä tiimi on kuitenkin tunnettu määrätietoisuudestaan sekä intohimostaan kansainvälisillä katuradoilla menestymiseen.

Penz13 keskittyy edelleen vahvistamaan kaudella 2020 asemaansa Manner-Euroopan johtavana tiiminä. Menneinä vuosina saksalaistiimi tuli tunnetuksi siitä, että he hankkivat riveihinsä johtavia TT-kuljettajia tai entisiä GP-kuljettajia ja auttoivat siten nostamaan IRRC-sarjan tasoa sekä tuomaan sille maailmanlaajuista mediajulkisuutta.

- Penz13-tiimiin liittyminen tarkoittaa, että voin oman tiimin pyörittämisen sijaan keskittyä täysin ajamiseen. Tämä oli välttämätön askel IRRC-mestaruustaistelun kannalta, sillä sarjan taso on noussut viime vuosina merkittävästi, Kostamo tähdentää.

Kuva: Milan Kubin


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!