FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen autourheilun kattojärjestö AKK-Motorsport saa uuden puheenjohtajan

16.11.2019 - 15:32:50


Suomen autourheilun kattojärjestö AKK-Motorsport ry on valinnut uuden puheenjohtajan.

AKK tiedottaa, että puheenjohtajaksi valittiin Jarmo Mahonen. Hänen toimikautensa alkaa tammikuussa, ja se kestää kaksi vuotta.

- Autourheilulla on edessään suuria haasteita ennen kaikkea siinä, että harrastajille pystytään tarjoamaan tulevaisuudessa turvallista autourheilua, johon heillä on taloudellisesti varaa. Myös muuttuva toimintaympäristö asettaa haasteita, mutta tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Uskon, että kaikista näistä haasteista selvitään, kun hyödynnämme jäsenistömme valtavaa jo olemassa olevaa potentiaalia. Perustotuus on ollut jo vuosikymmeniä, että vain vahva kansallinen autourheilu synnyttää menestystä. Tämän vuoksi Liiton uudessa strategiassa seuratoiminta nostetaan kaiken keskiöön, Mahonen lupasi AKK:n tiedotteessa.

Liittokokous valitsi kokouksessaan puheenjohtajan lisäksi liitolle myös 27-jäsenisen liittovaltuuston. Viikonloppuna kokoontunut liittovaltuusto valitsi puolestaan liitolle hallituksen seuraavalle toimintakaudelle 2020-2022.

Hallitukseen tulevat kuulumaan Mahonen (pj), Riku Bitter, Mika Heinonen, Tomi Jääskeläinen, Lasse Koski, Jarmo Pekkala ja Nina Suvanto.

Lähde ja kuva: AKK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!