NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallio ei usko näyttöjen vielä riittävän tallipaikkaan: ”On esitettävä jotain erilaista”

9.10.2019 - 20:53:27


Mika Kallio on onnistuessaan vahvoilla ajamaan ensi vuonna täysipainoisen MM-kauden KTM:n MotoGP-luokan tehdastallin toisena kuljettajana. Kallio kuitenkin myöntää suoraan, että tähänastiset näytöt eivät riitä.

Kallio palasi testikuljettajan paikalta KTM:n kisakuskiksi, kun ranskalaisen Johann Zarcon urakka päättyi ennen aikojaan. Zarco ei päässyt missään vaiheessa sinuiksi KTM:n kanssa ja kauden 2020 loppuun asti ulottunut sopimus purettiin syyskuussa.

Kalliolle tarjoutui sen jälkeen tilaisuus ajaa kauden kuusi viimeistä osakilpailua ja antaa niiden myötä näyttöjä ensi vuodelle.

Kalliolla on nyt takanaan kaksi kisaa. Hän päätyi Aragonin GP:ssä 17:nneksi, mutta Thaimaan osakilpailussa matkanteko päättyi jo kolmannella kierroksella kaatumiseen ja keskeytykseen.

- Joka tapauksessa minun on ajettava ensin tämä kausi loppuun, että minulla on se paikka, Kallio viittaa Motosportilla kauden 2020 kisakuskin pestiin.

- Minun on kuitenkin esitettävä jotain erilaista. Minun pitää ajat kisat maaliin paremmilla sijoituksilla, Kallio jatkaa.

Kalliolle tarjoutuu tähän seuraava tilaisuus vajaan kahden viikon kuluttua, kun kauden neljänneksi viimeinen osakilpailu ajetaan Motegin radalla Japanissa.

Kuva: KTM/Gold and Goose


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35