VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formulalupaus Simo Laaksonen turhautui autoonsa – "Vauhtia ei löytynyt missään kohtaa kisaa"

14.7.2019 - 14:12:28


Suomen formulalupausten Niko Karin ja Simo Laaksosen Silverstonen F3-kisaviikonloppu oli pettymys.

Kaksikko kärsi sunnuntaina viikonlopun toisessa kilpailussa teknisistä ongelmista jääden kauas kärkisijoista. Kari oli lopulta 19:s ja Laaksonen 24:s.

Kari joutui lähtemään kilpailuun varikkosuoralta, sillä hänen autonsa hyytyi ennen lämmittelykierrosta. Laaksosen ongelmat alkoivat kisastartissa, minkä myötä hän tippui saman tien koko joukon hännille.

- Ensimmäiseksi autostani hajosi kytkin. Kun päästin kytkimen irti, niin autoni ei liikkunut mihinkään ja en meinannut päästä ruudusta liikkeelle. Sen jälkeen setti oli samaa kuin eilen: vauhtia ei löytynyt missään kohtaa kisaa, MP Motorsportin 20-vuotias kuljettaja sanoi tiedotteessaan.

Myös viikonlopun ensimmäinen kilpailu sujui heikosti suomalaisilta.

- Tiimini tutki eilen dataa, josta oli nähtävissä, että minulta uupuu jokaisella suoralla esimerkiksi tallikavereihin nähden vauhtia. Tänään keskityin ajamaan todella tarkasti mutkien ulostulot, jotta pääsin aikaisin kaasulle, mutta ajoin sitten kuinka tarkasti tahansa, suoran auetessa kaverit edeltäni karkasivat jostain syystä. Moottoristani puuttuu voimaa tai vääntöä. Ei tämä mene suorilla niin kuin sen pitäisi mennä, Laaksonen toteaa.

Laaksosen mielestä ainut keino tässä vaiheessa on vaihtaa auton moottori.

- Jos syksyllä tarkoitus on ajaa kilpaa, niin se pitää vaihtaa. Hungaroringin hitaalla radalla voi ranteella paikata jonkin verran, mutta Span, Monzan ja Sotshin nopeilla radoilla ei tuon moottorin kanssa tule yhtään mitään. Sen kanssa kun ei pysty ajamaan kilpaa yhtään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30