NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hän on hullu!” Maailmanmestarin vaarallinen riehuminen lämmittelykierroksilla pistää vihaksi

19.6.2019 - 17:03:32


Hondalle siirtynyt MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo on riehunut tällä kaudella radalla kuin raivo härkä. Tuloksellisesti todella vaisua kautta ajava Lorenzo on jakanut aina mielipiteet, mutta nyt miestä jo suorastaan vihataan. Äärimmäisen aggressiiviset liikkeet ovat vaaraksi muille.

Lorenzo lanasi viimeksi ajetussa Barcelonan kisassa Yamahan Valentino Rossin ja Maverick Vinalesin, sekä Ducatin Andrea Dovizioson radalta.

Tosin vieläkin enemmän vihaksi pistää Lorenzon miltei holtiton käytös kisojen lämmittelykierroksilla. Hän on silloin radalla kuin liikkuva vaaran merkki. Lorenzo on kaatunut tällä kaudella jo neljä kertaa kyseisillä kierroksilla.

- Hänellä ei ole tilanne hallussa lämmittelykierroksilla. Se on täysin naurettavaa, Ducatin Pramac-tiimin Jack Miller ihmettelee Lorenzon touhuja.

- Lorenzo v*ttu blokkasi minut Mugellossa ja Jerezissä hän oli lähellä kaataa tiimikaverinsa (Marc Marquez) lämmittelykierroksella, aikoinaan suomalaistalli Ajo Motorsportissa kilpaillut Miller jatkaa ripitystään Motorsport.com-sivustolla.

Useat muut kuljettajat ovat todenneet Lorenzon liikkeistä maltillisemmin, että tämä sortuu junnuvirheisiin. Asioista aina niiden oikeilla nimillä puhuva Miller ei kuitenkaan sorru kaunistelemaan tilannetta.

- Lorenzon pitäisi rauhoittua lämmittelykierroksilla, mutta hän vetää vain täysillä. En tiedä miksi, sillä siihen ei ole mitään syytä. Minusta hän on hullu tuossa tilanteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.10.2019 06:30:05