VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-kausi jatkuu - Kangasalan rata uusi tuttavuus OK-luokan autoille

14.6.2019 - 17:02:52


Kartingin SM-kauden 2019 toinen kisaviikonloppu ajetaan tänä viikonloppuna Kangasalla.

Vihdin jännittävän avausviikonlopun jälkeen kuljettajat odottavat malttamattomina kauden ja tiukkojen kamppailujen jatkumista. Pistetilanteisiin avausviikonlopun jälkeen pääset tutustumaan täältä: https://www.autourheilu.fi/lajit/karting/pistetilanteet/

SM-sarjoista Kangasalla nähdään OK ja OK-juniorit, SJM-sarjan Mini60 sekä Raket-luokka. Vilskettä ja vipinää siis riittää, ja se miellyttää kilpailutoimenjohtajaa Tino Nurmea.

- On ilahduttavaa nähdä näin runsas osallistujajoukko ja monta innokasta kuljettajaa nauttimassa ajamisen hurmasta. Osallistujalista on pitkä, mutta kaikki mahtuvat ongelmitta rata-alueelle, Nurmi kertoo AKK:n tiedotteessa.

Lentolan rata on tuttu kuljettajille, mutta OK-luokan menopeleille se on uusi tuttavuus. Se tuo mukavan lisämausteen sekä kuljettajille että katsojille.

- On jännittävää nähdä, mihin radalle syntyy ohituspaikkoja. Etukäteen sitä on vaikea arvioida, Nurmi povaa.

Rataprofiili tarjoaa kuljettajille haastavan kierroksen. Nurmi nostaa esille toisen lippupisteen jälkeisen nopean, todella pitkään oikealle taittavan mutkan.

Viikonloppuna Kangasalla on urheilujuhlan tuntua, käydäänhän lähialueella myös Jukolan viesti. Nurmi ei usko suunnistuksen suurkilpailun aiheuttavan sen kummempia erikoisjärjestelyitä kartingin SM-kisaviikonlopulle.

- Jukolan kilpailukeskus sijaitsee sen verran kaukana radasta, ettei kenenkään suunnistajan pitäisi eksyä rata-alueen läheisyyteen.

Kangasalan kisaviikonloppua voi kuunnella myös radiotaajuuksilta. Virittämällä vastaanottimen taajuudelle 94,7 MHz voivat lähialueella olevat seurata kilpailua myös radion välityksellä.

Lähde: AKK:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30