NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valentino Rossi antoi lupauksen DTM-pomolle

11.6.2019 - 15:53:57


MotoGP-legenda Valentino Rossi vahvistaa, että hänet tullaan näkemään vierailevana kuljettajana autourheilun DTM-sarjassa. Milloin ja missä, se on tosin vielä avointa.

DTM-pomo Gerhard Berger houkutteli Rossia mukaan jo viime viikonvaihteessa Misanon radalla ajettuun kisaviikonloppuun, mutta se kutsu ei istunut ”Tohtorin” aikatauluihin.

Misanossa nähtiin vierailevana kuljettajana kuitenkin yksi MotoGP-kuski, eli Ducatin Andrea Dovizioso. Dovizioso ajoi Audilla Misanossa sijat 12 ja 15.

- Oli suuri ilo, että Gerhard kutsui minut Misanoon. Ikävä kyllä minulla ei ollut aikaa siihen. Lupasin kuitenkin, että tulen tulevaisuudessa, Rossi vahvistaa saksalaiselle Sat.1:lle.

Rossin, 40, nykyisestä Yamaha-sopimuksesta on edelleen kausi 2020 jäljellä. Hänen uskotaan siirtyvän rata-autoilun puolelle, kun pitkä ja upea ura kaksipyöräisissä päättyy.

Rossi on jo ehtinyt vahvistaa, että hän ajaa Ferrarilla tämän vuoden loppupuolella 12 tunnin kestävyyskisan Abu Dhabissa ja jättää tällä kerralla Monzan rallin väliin MotoGP-kauden jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:n karanteeni päättyy

25.5.2020 19:00:00