VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dopingista kärynnyt urheilija raivoaa kattojärjestölle - lataa todella raskasta tekstiä

9.6.2019 - 22:14:04


Ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokka MotoGP:ssäkin kilpaillut australialaiskuljettaja Anthony West on kärynnyt pitkällä urallaan vuosina 2012 ja 2018 kiellettyjen aineiden käytöstä. West, 37, kokee joutuneensa kansainvälisen moottoriliiton FIM:n ajojahdin kohteeksi ja lataa nyt sinne suuntaan todella raskasta tekstiä.

- V*ttu FIM, tämä urheilu on osaltani loppu! Ette tule näkemään minua enää minkään moottoripyörän selässä elämäni aikana. Te voititte, koirat. Olette p*skoja, joilla ei ole mitään tekemistä tämän urheilun kanssa, West lataa Facebook-päivityksessään.

West on yritellyt jo pitkään selitellä, että hän ei olisi syyllistynyt dopingiin, vaikka testitulokset ovat kertoneet vääjäämättömästi toista. West on väittänyt, että hän ei ole saanut vastinettaan kuuluville FIM:ssä.

West siirtyi kilpailemaan täksi kaudeksi Brasilian Superbike-luokkaan, joka ei ole FIM:n alainen sarja. West antaa ymmärtää, että FIM olisi savustanut hänet ulos nyt sieltäkin.

- FIM on pakottanut menettämään paikkani Kawasakilla täällä Brasiliassa. FIM on tuhonnut elämäni monta kertaa ja saanut minussa aikaan masennuksen siihen pisteeseen, että olen toivonut olevani kuollut. Olen saanut tarpeekseni tästä p*skasta poliittisesta pelistä, West kirjoittaa.

West välittää samalla viestin faneilleen.

- Anteeksi kaikille faneilleni, jotka ovat tukeneet minua vuodesta 1999 lähtien jolloin menin ensimmäisen kerran MM-sarjaan. Rakasta teitä kaikkia!

West ajoi MotoGP-sarjassa yhteensä 207 MM-osakilpailua. Sadekelin spesialistina tunnettu West saavutti kaksi osakilpailuvoittoa, jotka kummatkin irtosivat Assenin radalta Hollannista - vuonna 2003 silloisista 250-kuutioisista ja 2014 Moto2-luokasta.

West kilpaili kaudet 2007-2008 MotoGP-luokassa Kawasakilla. Hän ajoi vuonna 2015 vielä kolme kuninkuusluokan kisaa Hondalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30