VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niki Tuuli palasi podiumille rajun tällin jälkeen

9.6.2019 - 20:49:52


Valencian kisan rajussa tällissä loukkaantunut ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli on palannut menestyksekkäästi tositoimiin CEV Repsol Moto2-kauden kisassa Barcelonassa. Tuuli tuikkasi sunnuntain toisessa kisassa kakkoseksi Montmelon radalla.

- Sunnuntain ekaan kisaan ei voi olla täysin tyytyväinen. Tunsin heti alusta asti, että renkaan kanssa kaikki ei ole ihan ok ja todennäköisesti sain kisaan jo kertaalleen lämmitetyn renkaan, joka on toisen kerran lämmitettäessä jo aivan korppu eikä sellaisella renkaalla yksinkertaisesti pääse sellaista kyytiä mikä näissä kisoissa kärkikahinoihin vaaditaan. Maalin tultiin neljännellä paikalla ja siitä saatiin onneksi kokonaispisteitä ajatellen ihan ok pistepotti, vaikka sijoitus ei itsessään tyydyttänyt, Tuuli kertaa tapahtumia tiedotteessaan.

Jälkimmäisessä lähdössä kyyti oli jo aivan toista.

- Tuntuma pitoon oli selkeästi eri tasolla. Otin kisaan ihan ok lähdön, mutta Garzon kanssa taisteleminen päästi Ponsin jo alkukierroksilla sen verran karkuun, että ei oikein tullut edes mahista yrittää roikkua perässä. Niinpä Pons ajoi kärjessä meiltä karkuun ja jäimme taistelemaan Garzon ja Montellan kanssa kakkospaikasta. Vähän kisan puolenvälin jälkeen Garzo ja Montella osuivat kuitenkin toisiinsa ja pääsin siitä ajamaan melko rauhassa maaliin kakkospaikalla. Se on tunnustettava, että Ponsin kyytiin ei tänään vauhti riittänyt ja kakkospaikka on se mitä tänään oli kakkoslähdöstä irti saatavissa.

Tuuli suuntaa seuraavaksi sähköpyörien MotoE-luokan testeihin. Uutta luokkaa ajetaan MotoGP-sarjan kisojen yhteydessä.

- Tästä on hyvä jatkaa kohti MotoE-testejä ensi viikonloppuna ja Moto2-kausi jatkuu seuraavaksi Aragonissa 12.-14. heinäkuuta. Siellä lähdetään sitten kuromaan Ponsin piste-etumatkaa kiinni, onneksi kautta on vielä useampi kisa jäljellä, Tuuli päättää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30