NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaistallilla käsittämätöntä epäonnea Thaimaan MM-osakilpailussa

17.3.2019 - 15:21:40


Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-kauden 2019 toinen osakilpailu ajettiin tänään Buriramin radalla Thaimaassa. Kilpailu oli alusta loppuun saakka erittäin jännittävää taistelua kärkisijoituksista.

Maailmanmestaruutta puolustavan suomalaistalli Kallio Racingin espanjalaiskuljettaja Isaac Vinales otti hyvän lähdön ja nousi kuudennelta sijalta mukaan kärkikolmikkoon. Tiukka taistelu jatkui aina kilpailun viimeiselle kierrokselle saakka. Loppujen lopuksi Vinales ajoi ruutulipulle neljäntenä.

Suomalaistallin itävaltalaiskuljettaja Thomas Gradinger oli niin ikään ajamassa hienoa kisaa. Kierroksella kaksi hän ajoi nopeimman ajan ja oli mukana kärkinelikossa, kun öljyanturivika pakotti hänet lopettamaan kilpailun kesken. Kallio Racingin trion täydentävä belgialainen Loris Cresson päätyi yhdeksänneksi.

- Kisan alku näytti lupaavalta, kaikki kuljettajat olivat kympin sakissa ja ihan kärkitaisteluissa mukana. Harmillisesti Thomaksen pyörään tuli öljyanturivika ja edessä oli keskeytys. Hänen menonsa näytti niin hyvältä kilpailun alussa, että harmitti todella paljon, kun huomasimme pyörään tulevan vikaa. Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut enkä ymmärrä, miten voi olla niin huono tuuri, että se tapahtuu juuri tällaisella hetkellä. Todella valitettavaa ja epäonnista, tallipäällikkö Vesa Kallio toteaa tiedotteessa.

Supersport-luokan MM-sarja jatkuu Espanjan Aragonissa 5.-7. huhtikuuta.

Kuva: Vaclav Duska


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!