NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami Seliö harmitteli aika-ajoa: "Aina oli joku edessä"

7.12.2018 - 17:44:01


Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliö ja Filip Roms sijoittuivat F1-veneiden Abu Dhabin GP:n aika-ajossa sijoille 11 ja 15. Huomenna lauantaina ajettavaan kauden toiseksi viimeiseen MM-osakilpailuun paalulta lähtee Team Abu Dhabin Erik Stark.

F1-veneiden kauden toiseksi viimeisen MM-osakilpailun Abu Dhabin GP:n aika-ajoista ei muodostunut suomalaisjuhlia. Sami Seliö ajoi aika-ajon ensimmäisessä osiossa lupaavasti kuudenneksi nopeinta vauhtia, mutta joutui toisessa osiossa ruuhkaan ja jäi sijalle 11.

Filip Romsin takkuinen kausi sai jatkoa. Suomalaiskuljettajan Baba-veneen kyyti oli alusta alkaen tahmeaa, eikä lukuisat potkurivaihdotkaan tuoneet toivottua tulosta. Roms lähtee huomiseen GP-kilpailuun ruudusta 15.

F1-veneiden aika-ajopäivän ohjelma viivästyi lähes kahdella tunnilla, kun MM-osakilpailua varten varatut ambulanssit hälytettiin samaan aikaan kuljettamaan Abu Dhabin maratonjuoksussa sairaskohtauksia saaneita juoksijoita ensiapuun. Päivän ohjelma saatiin käynnistettyä ambulanssien palattua valmiuteen.

- Toisessa osiossa en saanut yhtään puhdasta kierrosta. Aina oli joku edessä. Viimeinen rynnistys jäi tekemättä, kun väärinkäsityksen takia radiomieheni ilmoitti, että aikaa olisi ollut vielä viisi minuuttia kun kello oli käytännössä nollilla.

- Meillä on joku perustavanlaatuinen ongelma molempien veneiden polttoaineensyötössä. Kaikki osat on vaihdettu ja koko järjestelmä tankkia myöten käyty läpi, mutta radan hitaimmassa käännöksessä polttoaineenpaine laskee nopeasti ja vene jää käännöksen jälkeen lähes paikoilleen. Kun kone ei saa riittävästi bensaa niin se ei vedä, Seliö toteaa.

Filip Romsin aika-ajo päättyi narun perässä ratavarikolle. Roms ajoi ahkerasti kierroksia ja vaihtoi potkureita, mutta mikään toimenpide ei vaikuttanut tulokseen.

- Yleensä potkuria vaihtamalla aika selvästi paranee tai heikkenee, mutta nyt ei tapahtunut mitään. Teki mitä vaan niin ajat olivat muutaman kymmenyksen sisällä toisistaan. Outo homma. Aika-ajon lopussa tunsin että moottorin veto hyytyi, joten sammutin koneen ja tulin hinauksessa varikolla. Tässä olisi yksi yö aikaa selvittää, miksi veneemme ei reagoi muutoksiin, Roms summasi.

F1-veneiden Abu Dhabin GP starttaa liikkeelle ennakkotiedoista poiketen huomenna lauantaina klo 13:30 Suomen aikaa.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

HIFK hankki hyökkääjän

19.5.2019 15:30:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Ramosin kausi ohi

19.5.2019 11:24:20

 

 

Isco tyytyy vaihtomiehen rooliin

19.5.2019 10:38:20