NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aki Ajolla on upea tilaisuus tehdä ”tommimäkiset” Valentino Rossin kustannuksella

18.11.2018 - 08:08:54


Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen juhli tänään Australian MM-rallissa upeaa merkkimestaruutta. Mäkisen kollegalla kaksipyöräisten puolelta, eli Aki Ajolla on puolestaan mahdollisuudet pistää vastaavat kekkerit pystyyn iltapäivällä Espanjassa.

MotoGP-sarjan päätösosakilpailut ajetaan tänään Valencian Ricardo Tormo-radalla. Tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Ajo ei ole tosin joukkoineen kiinni merkkimestaruudessa, mutta tiimien titteli on haarukassa.

Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo johtaa tiimien MM-sarjaa 22 pisteellä Valentino Rossin omistamaan VR46:een nähden.

Rossin tiimin riveissä kilpailevat hänen velipuolensa Luca Marini ja jo henkilökohtaisen mestaruuden varmistanut Francesco Bagnaia. Marini asettuu kauden päätöskisassa paalupaikalle ja Bagnaia neljänteen lähtöruutuun.

Ajon tiimin kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder lähtevät kisaan ruuduista 10 ja 11. Ensi kaudella MotoGP-luokkaan siirtyvä Oliveira on varmistanut henkilökohtaisen MM-hopean ja Binder -pronssin.

Valencian GP:n yllä väijyy sateen uhka.

- Jos sataa, niin muutamat ensimmäiset kierrokset ovat todella vaativia, sillä näkyvyyttä on tuskin lainkaan. Tärkeintä on pysyä rauhallisena ja iskeytyä kärkiryhmään mukaan. Tavoitteemme on taistella voitosta, Oliveira julistaa.

Niki Tuuli hyvästelee Valenciassa malesialaisen Petronas Spirinta Racing-tiimin. Tuuli ajoi Moto2-luokan sadekelin harjoituksissa parhaimmillaan toiseksi, mutta kuivalla kelillä vedetyt aika-ajot eivät sujuneet enää yhtä mallikkaasti: 26:s. Tuuli toivoo iltapäiväksi sadetta, eikä siis suinkaan syyttä.

Tuuli siirtyy ensi kaudeksi Ajo Motorsportin riveihin uudessa sähköpyörien MotoE-luokassa.

Kuva: Red Bull KTM Ajo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Ramosin kausi ohi

19.5.2019 11:24:20

 

 

Isco tyytyy vaihtomiehen rooliin

19.5.2019 10:38:20