NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F2-sarjaan noussut Niko Kari avaa tavoitteitaan: "Löytyy halua jatkaa sarjassa ensi kaudellakin"

25.9.2018 - 13:24:48


Niko Kari saa upean mahdollisuuden näyttää osaamistaan, kun hänet nostettiin MP Motorsport -tallissa Formula 2 -sarjaan.

MP Motorsport tiedotti siirrosta tiistaina. Suomalaiskuski ajaa F2-sarjassa loppukauden.

- Innokkain mielin lähden kilpailemaan uuden luokan kalustolla. Kausi GP3-sarjassa on ollut haasteita täynnä. Onnistumisiakin on tullut, mutta kaiken kaikkiaan kausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti, Kari kertoo tiedotteessaan.

- Tarkoitus on olla hyvässä vauhdissa alusta asti. Vahvuuteni on aina ollut kyky oppia uudet asiat nopeasti, ja simulaattorissa kaikki on sujunut hyvin. Ratahan on minulle ja tuttu entuudestaan.

Kari ehtii ajaa uudessa sarjassa vain kaksi osakilpailua. Ensimmäinen on edessä jo tulevana viikonloppuna Sothissa. Karin lähtökohdat eivät ole helpoimmasta päästä, sillä F2-auto on tyystin erilainen kuin millä hän on aiemmin ajanut.

- Auto on hieman painavampi, mutta myös tehoja löytyy enemmän, sellaiset 650 hevosvoimaa. F2-autossa on myös Halo-suojakaari, sen kanssa en ole aiemmin ajanut. Uutena erikoisuutena lauantain kisassa tulee tehdä pakollinen varikkopysähdys, mutta nämä ovat pieniä asioita. Samalla tavalla näissäkin autoissa on neljä mustaa pyöreää rengasta ja kaasua ja jarrua painetaan.

- Hienoa saada loppukauden ajan kokemusta F2-autosta. Itseltä löytyy halua jatkaa sarjassa ensi kaudellakin, joten kokemuksen hankkiminen ja hyvät tulokset ovat nyt tavoitteena.

Kuva: Dutch Photo Agency


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47