NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niclas Grönholm selkein tavoittein rallicrosskisaan Latviaan

12.9.2018 - 23:37:29


Rallicrosskuljettaja Niclas Grönholm on selvittänyt tiensä semifinaaleihin kauden jokaisessa tähän mennessä ajetuissa kahdeksassa kisassa ja yltänyt finaaliin sekä Espanjassa että Britanniassa. Timur Timerzyanov puolestaan ajoi Ranskassa kauden toistaiseksi parhaan suorituksensa, jääden vain 3 sekunnin päähän finaalipaikasta.

GRX Taneco pitää edelleen pintansa rallicrossin MM-sarjan tehdastalleja vastaan ja edistyy tasaista tahtia. Tiimin lahjakkaat kuljettajat, Niclas Grönholm ja Timur Timerzyanov puolestaan paljastavat ja valjastavat käyttöönsä yhteistyössä SET Promotionin kanssa suunniteltujen i20 Supercar -autojen potentiaalin.

Bikerniekin rata sijaitsee lähellä Latvian pääkaupunkia Riikaa. Tähän aikaan vuodesta sää on yleensä leutoa, lämpötilojen vaihdellessa aamun +10 asteesta iltapäivän +25 asteeseen. Radasta 60 % on asfalttia ja 40 % soraa. 1,295 kilometriä pitkän radan tämänhetkinen kierrosennätys on 48,894 sekuntia.

Tuleva viikonloppu on kolmas kerta, kun Latvian radalla ajetaan MM-tason rallicrosskisa. Vuonna 2016 Timur Timerzyanov oli Q4-karsintojen nopein ja ylsi lopulta finaaliin saakka. Viime vuonna Niclas Grönholm puolestaan ajoi oman semifinaalilähtönsä neljänneksi.

”Odotamme innolla Latvian osakilpailua. Riika on hieno kisapaikka, ja siellä on mahtava järjestävä organisaatio. Kaksi edellistä täällä ajettua kisaa ovat olleet loistavia. Rata on aina hienosti hoidettu ja valmisteltu, mitä kuskit todella arvostavat. Ja yleisö on aina innostunutta. Tavoitteenamme on pärjätä paremmin kuin Loheacissa, parantaa auton suorituskykyä ja saada kuskit täyteen iskuun. Lähden Riikaan positiivisella mielellä. Uskon, että pystymme siellä hyviin suorituksiin”, tallipäällikkö Jussi Pinomäki sanoo.

”Riika ei ole kaukana Suomesta, joten monet faneistamme tulevat paikalle ja tunnelma on todella mahtava. Emme Ranskassa saaneet autoni säätöjä kohdilleen, eikä ajoni sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Riikassa tavoitteenamme on hyödyntää koko todellinen potentiaalimme, ajaa hyvin ja päästä finaaliin taistelemaan rinta rinnan MM-sarjan kärkinimien kanssa”, i20 Supercarilla ja numerolla 68 kilpaileva Niclas Grönholm sanoo.

”Riikan rata on mahtava, varsinkin ne soraosuudet. Olipa keli sitten märkä tai kuiva, ajo-olosuhteet ovat yleisesti ottaen hyvin vakaat. Paikalla on aina paljon yleisöä. Viikonlopun sääennuste lupaa hyviä kelejä. Tiimimme on tullut aina vain paremmaksi Ranskan osakilpailun jälkeen. Meidän onkin vain hyödynnettävä vahvuuksiamme, jotta pystymme Riikassa vieläkin parempiin suorituksiin. Kehitymme kisa kisalta. Otimme Ranskassa taas askeleen eteenpäin, emmekä aio pysähtyä siihen”, i20 Supercarilla ja numerolla 7 kilpaileva Timur Timerzyanov sanoo.

Lähde: GRX Tanecon tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20