NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hirvittäviä sanoja” - Raivon vallassa ollut MotoGP-kuski pyytää nöyrästi anteeksi

15.8.2018 - 21:20:30


Mika Kallion takavuosien tallikaveri Scott Redding on joutunut pyytämään nöyrästi anteeksi rajua purkaustaan Itävallan MM-osakilpailun jäljiltä.

Brittikuljettaja Redding haukkui Aprilian MotoGP-luokan tehdaspyörän maanrakoon jäätyään Red Bull Ringin kisassa tylysti 20:nneksi.

- Et voi saada palaa p**skaa hohtamaan, Redding räyhäsi kisan jälkeen italialaisvalmistajan suunntaan.

Nyt ääni Reddingin kellossa on tosin muuttunut. Ja takuuvarmasti myös sen vuoksi, että Aprilia on saattanut käskeä miehen vilkaisemaan sopimustekstiä.

- Olen täällä sanoakseni, että olen valtavan anteeksipyynnön velkaa Aprilia Racing Teamille ja yhtiölle, Redding pyytää anteeksi Instagram-tilinsä välityksellä.

- Se, mitä sanoin sunnuntaina iltapäivällä kisan jälkeisessä haastattelussa ei ollut mitenkään hyväksyttävää. Ajattelin tunteella ja sydämellä, mutta puhuin raivon vallassa, minkä nuori henkilö voi tehdä hyvin helposti. Minun pitäisi olla kuitenkin 25 vuoden iässä roolimalli ja kypsempi. Pahoittelen sydämeni pohjasta hirvittäviä sanojani ja otan opikseni, Redding jatkaa.

Reddingin tulevaisuus on avoin, sillä ensi kaudella hänen paikkansa Aprilialla ja Aleix Espargaron rinnalla ottaa Suzukilta tuleva Andrea Iannone.

Reddingin päällimmäisinä vaihtoehtoina on jatkaa Aprilialla testikuljettajana, tai asiirtyä Superbiken puolelle - joko MM- tai brittisarjaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20