NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Missä Mika Kallio ajaa kaudella 2019? KTM-pomo valottaa mielenkiintoista tilannetta

25.6.2018 - 13:28:01


Mika Kallion nykyinen sopimus KTM:n MotoGP-luokan testikuljettajana umpeutuu tämän kauden jälkeen. Kokenut Kallio mielii takaisin kisakuljettajaksi, mutta tilanne on vielä tässä vaiheessa kaikilta osin avoin.

Kallio ajaa nyt kolmatta kautta KTM:n testikuljettajana. Kallio on saanut laajalti kehuja työstään ja itävaltalaisvalmistaja palkitsee hänet siitä tällä kaudella 5-6 villin kortin GP-kisalla.

Kuljettajapaikat ovat tunnetusti todella tiukassa kuninkuusluokassa ja varikoilla on jo ehditty pitää miltei salettina sitä, että Kallio, 35, jatkaa KTM:n testikuljettajana.

- Hän on meidän testikuljettajamme. Oletan, että hän pysyy meillä. Mutta tietenkin hän haluaisi ajaa täyden kauden. En sulje sen vuoksi mitään mahdollisuutta pois, KTM:n kilpailutoimintaa johtava Pit Beirer pyörittelee Speedweekille.

KTM:ltä ei tosin Kalliolle kisakuskin paikkaa löydy. Tehdastallissa ensi kaudella ajavat espanjalainen Pol Espargaro ja ranskalainen Johann Zarco, sekä uudessa satelliittitiimissä portugalilainen Miguel Oliveira ja malesialainen Hafizh Syahrin.

- Ymmärrän, että Mika haluaa ajaa täyden MM-kauden. Se on loogista. Mutta me emme voi toteuttaa sitä. Kuten sanoin, minä näen Kallion meidän testikuljettajanamme, mutta jos me jostain syystä menetämme hänet, niin minun on katseltava ympärilläni, Beirer toteaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!