VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valentino Rossi haluaa toisen konkarin avukseen

22.6.2018 - 23:53:56


MotoGP-luokassa ja Hondalla kaudesta 2006 lähtien kilpailleen Dani Pedrosan, 32, tulevaisuus on yhä avoin ensi kauden osalta. Valentino Rossi, 39, lukeutuu ainakin niiden kuljettajien joukkoon, jotka liputtavat Pedrosan uran jatkon puolesta.

Pedrosan sopimus Hondan kanssa päättyy tähän kauteen. Pedrosan paikan Hondalla ja Marc Marquezin tallikaverina kausilla 2019 ja 2020 ottaa Ducatilta siirtyvä Jorge Lorenzo.

Pedrosa on vahvasti tyrkyllä Yamahan uuteen satelliittitiimiin, johon hän on näillä näkymin saamassa rinnalleen Rossin suojatin Franco Morbidellin. Tältä osin vahvimmin uutena tiiminä tapetilla on Petronas SIC Yamaha Team. Suomalainen Niki Tuuli kilpailee meneillään olevalla kaudella SIC-tiimin Moto2-kuljettajana.

- Olen iloinen, jos Dani jatkaa. Hän on yksi vahvimmista MotoGP-kuljettajista. Hän on ollut jo monet vuodet myös yksi minun kovimmista vastustajistani, Rossi kehuu Pedrosaa.

- Onko se sitten Yamaha, vai mahdollisesti joku muu pyörä. En tiedä, mutta myös koko sarjalle olisi ehdottomasti parasta, että Dani pysyy myös kaudella 2019 lähtöruudukossa, Rossi jatkaa.

Yamahan tehdastallissa kilpaileva Rossi viitoittaa Pedrosaa ensisijaisesti todennäköiseen SIC-tiimiin.

- Yamahan satelliittitiimi olisi Pedrosalle hyvä asia varsinkin silloin, jos hän saisi samanlaisen pyörän kuin minä ja tallikaverina Vinales (Maverick). Danilla on paljon kokemusta ja hän on mahtava kuljettaja. Uskon, että hän pystyisi auttamaan meitä paljonkin, Rossi muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02