VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kartingin SM-sarjassa dominoivia esityksiä - "Aika kruisailuksihan tämä meni"

27.5.2018 - 19:18:19


Kartingin SM-sarjan kauden avausviikonloppu oli tuplavoittajien. Porissa nähtiin loistavaa kilvanajoa molempina ajopäivinä.

OK-luokassa voittoon ajoi sekä lauantaina että sunnuntaina Juho Valtanen (PFKK). Luokan hallitsevalle mestarille viikonloppu oli täydellinen, minkä mies myönsi itsekin

- Aika kruisailuksihan tämä meni. Ensimmäisenä päivänä finaalissa säästelin kalustoa. Tavoitteena on säilyttää samanlainen tulostaso kauden muissakin SM-kisoissa. EM- ja MM-tasolla tavoitteet on asetettu mitaliin, Valtanen totesi.

Molempina päivinä toiseksi ruutulipulle ajoi Nikolas Pirttilahti (PirKa). Lauantaina palkinnoille kipusi lisäksi Robin Sario (HFKK), sunnuntaina upean nousun joukon perältä tehnyt Axel Saarniala (KEIMOLA FK-K).

OK-Junioreissa molempien päivien finaalilähtöjen voittaja oli Hugo Heinonen (VUA). Heinonen teki ykkössijojensa eteen täyden päivätyön. Voitot heltisivät upeiden ohitusnäytösten päätteeksi.

Varsinkin lauantaina Heinonen kävi upean voittotaistelun Atte Salmenaution (JärvisUA) ja Matias Salosen (PirKa) kanssa. Sunnuntaina kärkikolmikko oli sama, mutta Salonen ja Salmenautio vaihtoivat paikkoja.

- Oli aika jännät paikat päätöskierroksella. Katselin missä kaverit ovat hitaita ja sitten painoin seuraavassa mutkassa ohitse, Heinonen kuvaili lauantain erinomaista voittoisaa suoritustaan.

KZ2-luokassa voittoon ajoi Jussi Kuivakangas (LapUA).

Kartingin SM-sarja jatkuu Lappeenrannassa 29.6.-1.7.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!