VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hämmentävä tilanne: MotoGP:n palkkakunkku vaarassa jäädä ilman töitä

21.5.2018 - 12:21:12


MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo nauttii tällä kaudella sarjan suurinta, eli reilun 12 miljoonan eron palkkaa. Ducati ei kuitenkaan ole uusimassa hänen sopimustaan ja pahimmassa tapauksessa Lorenzo on vaarassa jäädä kaudella 2019 ilman tehdastallin kuljettajapaikkaa.

Lorenzo on yhdistetty varikkopuheissa Suzukiin, jossa on vielä toinen paikka vapaana.

Viime viikonvaihteessa ajetussa Ranskan GP:ssä pyöri kuitenkin sitkeä huhu sen osalta, että Suzukin tallipäällikkö Davide Brivio haluaa sittenkin sarjan supertalentin, tänä vuonna Moto2-luokassa kilpailevan Joan Mirin, 20, riveihinsä. Myös Hondan himoitsema Mir saavutti viime vuonna täysin ylivoimaisen maailmanmestaruuden Moto3-luokassa.

Mikäli Mirin kohusiirto toteutuu, tai Suzuki pitää Alex Rinsin tavoin kiinni nykyisestä kuljettajastaan Andrea Iannonesta, niin Ducatilla tuskailleen Lorenzon vaihtoehdot jäävät ainakin tehdastallien osalta vähiin, tai käytännössä nollaan, sillä Aprilia miestä tuskin kiinnostaa.

Satelliittitiimeistä olisi toki tarjolla töitä, mutta pitääkö myös palkan osalta huiman pudotuksen kokeva Lorenzo sitä vaihtoehtoa liian nöyryyttävänä?

Mahtipontisena miehenä tunnettu Lorenzo saattaa päätyä jopa välivuoteen kauden 2019 osalta. Myös se vaihtoehto on nyt nostettu tapetille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!