KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Puistattava kauhunhetki testeissä: ”Voi p*ska, yritä nyt vain päästä alta pois!”

3.3.2018 - 11:25:14


Losailin aavikkoradalla Qatarissa ajettavien MotoGP-luokan viimeistelytestien toisena päivänä koettiin puistattava kauhunhetki, kun Ducatin Pramac-tiimin molemmat kuljettajat kaatuivat täydestä vauhdista ja vain viiden sekunnin välein täsmälleen samassa paikassa.

Ensin ykkösmutkassa nutulleen meni Aki Ajon manageroima australialaiskuljettaja Jack Miller ja heti perään hänen italialainen tiimikaverinsa Danilo Petrucci.

- Keula lähti alta ja kaaduin rajusti. Ajopukuni tuhoutui siinä tilanteessa ja ole onnekas, että ihoni on vielä tallella. Kauhistuin kuitenkin todella vasta siinä vaiheessa, kun nousin jaloilleni, vilkaisin taakseni ja näin hänen (Petrucci) kaatuneen. Ajattelin siinä silmänräpäyksessä, että ”voi p*ska, yritä nyt vain päästä alta pois!”, vielä viime sunnuntaina jääratakisaa Kuopiossa ajanut Miller kuivailee kauhunhetkeään GPone-sivustolla.

Miller onneksi onnistui ketteränä miehenä välttämään osuman Petruccin pyörään. Ainekset paljon pahempaankin olivat olemassa.

Petrucci myönsi jo hetken pelänneensä pahinta.

- Kaaduin ja näin miehen seisovan hiekoilla. Se oli tiimikaverini. Se oli pelottava, todella pelottava hetki. Mutta varmasti vielä pelottavampi Jackille, koska tulin tilanteeseen täydellä vauhdilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17