KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Snowcrossin SM-sarjan jännittävä mestaruustaisto jatkuu Tahkolla 9.-10. maaliskuuta

23.2.2018 - 11:25:12


Snowcrossin SM-sarjan kolmas osakilpailu järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana Tahkon Golf-kentällä 9.-10. maaliskuuta. Jännitettävää todellakin riittää, kun snowcrossin SM-sarjan mestaruustaisto muuttuu entistä kiivaammaksi kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

Kauden toinen osakilpailu Torniossa tarjosi huikeaa viihdettä urheiluromantikoille. Legendaarinen snowcross-kuljettaja Jussi Honka teki menestyksekkään paluun SM-sarjaan, ja Eetu Karjalainen nappasi uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton Pro-luokassa. Tilanne ennen kolmatta osakilpailua on kutkuttava, kun kärkiniminä ovat suomalaiskolmikko Karjalainen, Mikko Osmo ja Jere Tynkkynen. Kivenkova ruotsalaiskaksikko John Stenberg ja Emil Hansson ovat piikkeinä suomalaisten lihoissa, kun länsinaapurin herrat ovat vain viisi sarjapistettä sarjakolmosta Tynkkystä perässä.

Kilvanajot käynnistyvät perjantaina kello 15 ja lauantaina kello 11. SM-luokat ajavat aika-ajot perjantaina kello 18 ja lauantaina vuorossa on jännittävät finaalierät kello 15 ja 17. Kyseisinä kellonaikoina SM-luokkien ajot näytetään myös suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta. Tahkon Golf-kenttä löytyy osoitteesta Sääskiniementie 635, 77310 Tahkovuori. Alue tarjoaa sekä kuljettajille että yleisölle komeat puitteet seurata Pohjoismaiden kovinta Snowcrossia, kun mukana ovat Suomen, Ruotsin ja Norjan kärkikuljettajat.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03