NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kuninkuusluokan kuumin huhu sai uuden käänteen - ja boheemimanageri rajusti näpeilleen

15.2.2018 - 19:44:17


Yamahan MotoGP-tiimin toimitusjohtaja Lin Jarvis kumoaa kuumana käyvät hurjat huhut, joiden mukaan Valentino Rossi olisi jo allekirjoittanut kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Väitteen on esittänyt kuninkuusluokan maineikkaimpiin managereihin lukeutuva Carlo Pernat, joka nosti asian julkisuuteen GPone-sivustolla. Pernat vakuuttelee varmana tietona, että perjantaina 39 vuotta täyttävän Rossin nimi on jo sopimuspaperissa, mutta asian julkistamista salataan syystä tai toisesta.

- Luin uteliaana Carlo Pernatin kommentteja: kenties hän tietää jotain mitä minä en. Yleisesti ottaen minä kyllä valmistelen sopimukset, britti Jarvis lähettää tylyt terveiset italialaiselle boheemimanagerille.

Sitä ei Jarvis suinkaan kiistä, etteikö kohutun jatkosopimuksen syntyminen saata olla jo varsin lähellä. Hän antaa ymmärtää, että kyse on enää oikeastaan vain siitä, onko diili vuoden, vai kahden mittainen.

- Järjestimme eilen lehdistötilaisuuden Manilassa ja Valentino kertoi medialle, että hänellä on vakaa aikomus ja halu jatkaa, Jarvis alleviivaa Motogp.com-sivustolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40