KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Megatähti tylyttää uutta GP-rataa: ”Tylsä, todella tylsä!”

15.2.2018 - 18:48:22


MotoGP:n megatähti Valentino Rossi täyttää perjantaina 39 vuotta. Yhdeksänkertainen maailmanmestari viettää syntymäpäiväänsä työn merkeissä, kun kuninkuusluokan kauden toiset talvitestit käynnistyvät Buriramin Chang-radalla Thaimaassa. Baanalla, jota Rossi kuvailee luonteeltaan tylsääkin tylsemmäksi.

Thaimaa tulee tällä kaudella uutena kisaisäntänä MotoGP-sarjaan nostaen osakilpailujen määrän historian suurimmaksi, eli 19:ään.

Buriramissa on ajettu jo muutamia vuosia Superbike-luokan MM-sarjaa, mutta sitä Rossi ei sulata, miksi MotoGP viedään ”keskelle ei mitään” ja radalle, joka ei herätä kuljettajassa mitään intohimoa.

- Olin taannoin Yamahan pr-matkalla Buriramissa ja en pitänyt näkemästäni. Rata vaikuttaa todella tylsältä. Oikeastaan vain suoria toisensa perään, ei muuta, Rossi tuhahti GPone-sivustolle.

Rossin kanssa samaan kaartiin tässä mielessä on liittynyt myös Hondan LCR-tiimin Cal Crutchlow. Mies, joka tunnetusti puhuu asioista niiden oikeilla nimillä.

- Onhan se hienoa, että Thaimassa ajetaan GP-kisa, mutta rata vaikuttaa tosiaankin tylsältä. Siellä ei ole paljonkaan korkeuseroja, eikä toisaalta haastavia kaarteitakaan. No, olen tutustunut rataan vasta skootterin selässä, joten tuntuma saattaa olla toinen, kun kierrän sitä MotoGP-pyörän puikoissa. Toivotaan ainakin näin, Crutchlow heittää epäluuloisena.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25