KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen janoaa väkeviä näyttöjä Ruotsin rallissa

15.2.2018 - 17:05:55


Teemu Suninen starttaa tänään illalla alkavaan Ruotsin MM-ralliin Ford Fiesta WRC -autolla. Samalla nuori suomalainen saa mainion tilaisuuden jatkaa näyttöjen antamista lajin huipputasolla ja voittaja-auton ratissa.

Torstaiaamun testierikoiskokeella Suninen haki tuntumaa Fiestaansa neljän ajokerran verran. Selväksi kävi muun muassa haastajien kovuus.

- Kyllähän ne pojat kovaa niin kovaa ajavat, ettei yhtään voi alkaa varmistella, tai tulostaulu alkaa näyttää rumalta. Eka veto ajettiin varman päälle ja heti tuli kyllä tosi paljon tappiota.

Edellisen kerran Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula pääsivät maistelemaan WRC-auton tehoa Neste Rallissa viime kesänä. Ruotsin lumella vauhtia on vähintään samaan malliin, joten Sunisen on yllettävä maksimisuoritukseen pysyäkseen kokeneempien kilpakumppaniensa vauhdissa.

- Onhan tämä hienoa olla jälleen WRC-auton ratissa. Tehoa on, ja auto käyttäytyy hienosti. Pieni yllätys oli toki se, kuinka kovaa vauhtia on pidettävä jos aikoo ajaa pohjat, tai edes hyvän erikoiskoeajan.

Erikoiskokeilla vallitsee parhaillaan täydellinen talvikeli. Lunta on enemmän kuin miesmuistiin, mikä tekee Ruotsin osakilpailusta täydellisen talvirallin sanan varsinaisessa merkityksessä.

- Keli on sellainen, ettei parempaa voi toivoa. Tällä kertaa päästään ajamaan oikein talvisissa olosuhteissa, teiden pohjat ovat hyvin jäässä. Toivotaan, että vauhtini olisi hyvää näissäkin olosuhteissa.

Sijoitustavoitetta Suninen ei halua ennen kisaa sanoa. Ojien välissä pysyen Suninen uskoo vauhtinsa olevan kilpailukykyistä myös kovassa seurassa.

- Puhdas ja virheetön ajo. Sijoitus riippuu myös siitä, tuleeko kärkimiehille keskeytyksiä. Suomessa olisin ilman omaa virhettäni ollut taistelemassa paikasta palkintokorokkeella, joten katsotaan paljonko olen sen jälkeen kehittynyt.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17