NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rahakkain sopimus ikinä? - kuninkuusluokassa sorvataan megadiiliä

11.2.2018 - 18:57:28


MotoGP-luokan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez vahvistaa käynnistäneensä neuvottelut kausista 2019-2020. Työn alla saattaa nyt olla kaksipyöräisten kuninkuusluokan kaikkien aikojen rahakkain diili.

Marquezin espanjalainen maanmies, Ducatilla kilpaileva Jorge Lorenzo nauttii tänä vuonna MotoGP:n kovinta palkkaa noin 12 miljoonan euron ansioilla.

Hondalla koko kuninkuusluokan uransa ajaneen ja peräti neljä mestaruutta viidellä viimeisellä kaudella kuitanneen Marquezin nykyiset ansiot liikkuvat puolestaan 10 miljoonan euron pinnassa.

Tähän on tultu: Hondan on pakko nostaa panoksiaan pitääkseen tähtensä riveissään. Marquezin markkina-arvo on nyt korkeammalla kuin koskaan ja myös muut ovat miehestä kiinnostuneita - Ducati varmuudella ja KTM:n pienellä varauksella.

- Olen jo käynnistänyt neuvottelut HRC:n (Honda Racing Corporation) kanssa, mutta minulla ei ole mitään kiirettä allekirjoittaa sopimusta, Marquez muotoilee GPone-sivustolla.

Marquezia on luonnehdittu Hondan mieheksi, mutta epäilemättä häntä kiinnostaa jossain vaiheessa taistella mestaruudesta myös jollain muulla merkillä. Saattaa kuitenkin olla, että aika ei ole vielä kypsä siihen. Urallaan kaikki luokat mukaan luettuna jo kuusi mestaruutta saavuttanut Marquez täyttää viikon kuluttua sittenkin vasta 25 vuotta.

- Honda on prioriteetti. Järki ja sydän puhuvat jatkon puolesta Hondalla, mutta minun on kuunneltava ja kiinnitettävä huomiota myös muihin valmistajiin.

MotoGP-luokan seuraava talvitestijakso ajetaan 16.-18. helmikuuta Buriramin radalla Thaimaassa. Kauden ensimmäinen MM-osakilpailu odottaa vuoroaan 18. maaliskuuta Losailin aavikkoradalla Qatarissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40