VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Varikkotytöstä tiimipomoksi! - Upea tuhkimotarina F1-kohun vastapainoksi

3.2.2018 - 15:00:58


Varikkotyttöjen tilanne puhuttaa parhaillaan F-ykkösissä. Se puhuttaa myös toisessa kuninkuussarjassa, eli kaksipyöräisten puolella MotoGP:ssä, mutta täysin eri valossa. Siellä ihastellaan Milena Koernerin tuhkimotarinaa.

Saksalainen Koerner on näet tehnyt melkoisen loikan varikkotytöstä tiimipäälliköksi. Saksassa Sachsenringin radan lähellä lapsuutensa asunut Koerner johtaa Forward Racingin Moto2-tiimiä.

Koerner ei ymmärrä nykyistä ja aiempaa taustaansa peilatessaan lainkaan F-ykkösiä hallinnoivan Liberty Median päätöstä luopua varikkotytöistä.

- Se ei ole järkevä ratkaisu. Ongelma ei ole itse varikkotytöt, vaan ne miehet, jotka ajattelevat tietyllä tavalla lyhyissä hameissa ja korkeissa koroissa pyörien vierellä olevista tytöistä, Koerner toteaa vihjailevasti GPone-sivustolle.

Varikkotyttö Koerner vaihtoi MotoGP-varikoilla roolia vuonna 2009, jolloin hän alkoi koordinoida nykyisen työnantajansa Giovanni Cuzarin tiimin käytännön toimia. Hän on toiminut lisäksi myös Tech3-tiimin tiedottajana.

Cuzari päätti myöhemmin heittää Koernerille rohkean ehdotuksen tiimipäällikön töistä. Myöntävä vastaus oli tullut välittömästi.

- Minun pitää kiittää häntä (Cuzari) erityisesti siitä, että hän luotti minuun. Se oli sittenkin tärkeintä. Olihan minulla epäilykseni siitä, pystynkö täyttämään uuden roolini ja hyväksyvätkö muut sen. Mutta jo ensimmäisen testijakson jälkeen tunsin olevani osa suurta perhettä.

Koerner toki myöntää, että hän kohtaa miehisessä lajissa ja maailmassa ennakkoluuloja edelleenkin.

- Olen nainen ja jotkut ajattelevat, että enhän minä ymmärrä pyöristä mitään. Heidän mukaansa tiimipäälliköksi kelpaa vain insinööri. Kun olet näissä töissä mies, niin sinua kunnioitetaan automaattisesti, mutta nuorena naisena et saa välttämättä vastaavaa kohtelua. Mutta olen kuin pitbull, karaistunut Koerner naurahtaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43