VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jymyuutinen muhii: moottoriurheilun yksi kaikkien aikojen kovin päätös syntyy huhtikuussa

3.2.2018 - 14:46:54


Hurja huhumylly MotoGP-legenda Valentino Rossin osalta päättyy näillä näkymin 22. huhtikuuta Austinin maaperällä Texasissa. Yhdeksänkertainen maailmanmestari lupaa kertoa kauden kolmannen MM-osakilpailun jälkeen jatkuuko vai umpeutuuko hänen upea uransa tämän kauden jälkeen.

Moni asia puhuu jatkon puolesta. Varikkohuhuissa on jopa supistu salaisesta, jo valmiista jatkosopimuksesta Yamahan kanssa, mutta mikä sittenkin tärkeintä, Rossi oli erittäin tyytyväinen uuteen pyöräänsä Sepangin radalla Malesiassa ajetun vuoden ensimmäisen testijakson jäljiltä.

- Katsotaan nyt, miten testikausi ja erityisesti ensimmäiset kisat Qatarissa, Argentiinassa ja Texasissa sujuvat. Jatkan, jos olen kilpailukyinen, tässä kuussa 39 vuotta täyttävä Rossi vahvistaa Cycle Woldille.

Ikä ei kuitenkaan miestä paina.

- Ikä ei ole ongelma. Motivaatio on sen sijaan se avainasia. Minun pitää nähdä, haluanko yhä herätä joka aamu harjoittelemaan yhtä kovaa kuin aiempinakin vuosina - tämä talvi mukaan luettuna.

Rossi tuskastui viime kaudella Yamahan pyörän silloiseen runkoon. Yamahalla tehtiin radikaali ratkaisu ja tämän vuoden pyörä pohjautuu kauden 2016 runkoversioon. Rossi ajoi Sepangin testien kuudenneksi kovimman kierrosajan.

- En muista viime vuodelta ainuttakaan yhtä positiivista testisessiota. Hyvät kierrosajat tulivat tavallaan helpolla. Olen todella tyytyväinen, että meillä on pohjana kauden 2016 runko. Se käyttäytyy juuri haluamallani tavalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40