VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sensaatio: kuski kuninkuusluokkaan täysin puskista

3.2.2018 - 11:37:01


MotoGP-luokan alkavan kauden sensaatio kypsyy hetkenä minä hyvänsä. Kuninkuusluokka saa uuden kuljettajan täysin puskista malesialaisen Hafizh Syahrinin hahmossa.

Syahrinin pestiä Yamahan Tech 3-satelliittitiimissä ranskalaisen Johann Zarcon rinnalla pidetään jo käytännössä salettina.

Syahrinin oli määrä kilpailla tulevalla kaudella Moto2:ssa, mutta yllättävä tilaisuus - historian ensimmäisenä malesialaisena kuljettajana - kuninkuusluokkaan tarjoutui, kun Gilbertin syndroomasta kärsivä saksalainen Jonas Folger päätti heittää tammikuun puolivälin tuntumaassa pyyhkeen sensaatioilmoituksellaan kehään.

Moto2-luokassa kilpaileva Petronas Sprinta on jo löytänyt korvaajaan puolestaan Syahrinille. Kyseinen herra on hänen maanmiehensä ja suomalaistalli Ajo Motorsportissa takavuosina kilpaillut Zulfahmi Khairuddin.

Syahrinin pestin taustalla puhuu iso raha ja Malesian GP:n näyttämönä toimiva Sepang International Circuit (SIC).

- Jos onnistumme nostamaan Hafizhin MotoGP-luokan MM-sarjaan, niin se tietää yli 100 000 katsojaa sunnuntaina 4. marraskuuta Sepangissa ajettavaan osakilpailuun, myhäilee SIC:n toimitusjohtaja Razlan Razali.

Sepangissa ajettiin tällä erää viimeinen F1-osakilpailu vuonna 2017. MotoGP on Malesiassa yleisömäärissä mitaten selkeästi suositumpi laji.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43