VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallio järjestää jymy-yllätyksen: maailmanmestari suomalaistalliin

27.1.2018 - 10:35:12


MotoGP-kuski Mika Kallio ja hänen veljensä Vesa ovat onnistuneet saksalaismedia Speedweekin mukaan mojovassa yllätyksessään: vuonna 2012 Moto3-luokan maailmanmestaruuden Ajo Motorsportissa saavuttanut Sandro Cortese kilpailee alkavalla kaudella suomalaistalli Kallio Racingin riveissä ja Supersport-luokan MM-sarjassa.

Moto2-luokassa työttömäksi jäänyt saksalaiskuljettaja Cortese on ajanut Kallio Racingin Yamahalla ensimmäiset testinsä ja on tyytyväinen kokemaansa.

- Sain tuntumaa pyörään ja se ei ollut lainkaan huono. Minulla tärkeää oli tutustua tiimin henkilökuntaan ja ymmärtää tätä pyörää, tammikuussa 28 vuotta täyttänyt Cortese kertoo.

Cortese pitää siis salettina sitä, että hän ajaa alkavalla kaudella Vesa Kallion johtamassa Kallio Racingissa belgialaisen Loris Cressonin tallikaverina. Kallion veljekset ja Cortese ovat paiskineet tahoillaan rajusti töitä vaaditun 150 000 euron budjetin kasaamiseksi.

- Olemme budjetin osalta hyvässä vauhdissa. Olemme saaneet kokoon muutamia hyviä sponsoreja ja kilpailen ehdottomasti Phillip Islandilla, Cortese viittaa Australiassa 25. helmikuuta ajettavaan MM-kauden avaukseen.

Kallio Racing kilpaili viime kaudella Supersport-luokan MM-sarjassa Niki Tuuli ja eteläafrikkalainen Sheridan Morais kuljettajinaan. MM-voittotilinsä avannut imatralaiskuski Tuuli jatkaa samassa luokassa, mutta Hondalla ja brittitallin riveissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43