KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MotoGP, Moto2 ja Moto3 suorina lähetyksinä myös vuonna 2018

25.1.2018 - 13:48:36


MTV on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen MotoGP:n sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

MotoGP-sesonki paisuu tänä vuonna yhdellä osakilpailulla, joten kisaviikonloppuja on luvassa 19. Kausi käynnistyy Qatarissa 17.-18. maaliskuuta.

- Se tarkoittaa vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä. Kisoissa sattuu ja tapahtuu lähdöstä maaliin, joten ei ihme, että kisatapahtumia televisioidaan yli 200 maahan, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kanavan lehdistötiedotteessa

Kaksipyöräisten selostajakaksikkokin on viime vuodelta tuttu Marko Terva-aho - Matti Kiiveri. Lisäksi asiantuntijana vierailee kauden aikana Kiiverin ohella mahdollisuuksien mukaan myös MotoGP-kuljettaja Mika Kallio.

Yksi lisäkisaviikonloppu vaatii kuljettajilta entistäkin kovempaa fysiikkaa - etenkin, kun alati kehittyvät pyörät ovat nykyään yhä raskaampia ajaa.

- Lisäksi pääkopan pitää pysyä kunnossa, että täysi keskittyminen säilyy koko kauden läpi. Myös uusi kisapaikka, Thaimaa, on haasteellinen. Malesian kisoista tiedetään, että kun kosteusprosentti on korkea, kilpailun luonne muuttuu aivan erilaiseksi kuin vaikka Euroopassa, Kiiveri huomauttaa.

MotoGP-kaudesta Kiiveri ennakoi jopa poikkeuksellisen tasaista.

- Viime kauden loppu osoitti, että aika monella tiimillä ja merkillä on mahdollisuus taistella kärjessä, vaikka alkukaudesta ei siltä näyttänyt. Marc Marquez hallitsevana mestarina on tietysti vahvoilla, mutta ihan taatusti hänet tullaan haastamaan moneen kertaan kunnolla pitkässä sarjassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauman Lukolle iso takaisku

12.12.2018 20:15:34

 

HIFK:lta upea nousu Helsingissä

12.12.2018 20:10:50

 

 

 

 

HIFK:n kyntäminen jatkuu

12.12.2018 18:46:04