VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juuso Loukko ennakkosuosikki snowcrossin SM-sarja-avauksessa Seinäjoella

16.1.2018 - 12:33:45


Snowcross SM Series 2018 pyörähtää käyntiin 20. tammikuuta Seinäjoella OmaSp Stadionilla. Suomen hienoimpiin jalkapallopyhättöihin kuuluva areena merkitsee eteläpohjalaisille kuljettajille kotikisaa, sillä muut kilpailut käydään kaukana muualla.

Kauhajokelaisen Team Loukko -tallin Juuso Loukko on täynnä intoa kotikisansa alla.

– OmaSp Stadion on mahtava paikka ajaa kilpaa! Mahtavaa, kun saa tällaisen kotikisan. Se tuo ekstrainnostusta, kun tietää katsomossa olevan tuttuja ja kavereita, Loukko hehkuttaa kisajärjestäjän pressitiedotteessa.

Loukko on aiemminkin päässyt ajamaan kilpaa stadionilla, ja hän tietääkin stadionolosuhteiden tekevän kilpailusta erilaisen.

– Tässä on sellainen omanlainen fiiliksensä. Radalla saa hieman paremmin tatsia, ja siellä tulee hieman enemmän adrenaliinia kroppaan, kun yleisö on lähellä ja äänet kaikuvat paremmin.

Viime kaudella Loukko ajoi SM-sarjassa pronssille jääden hopeasta vain yhden pisteen päähän. Tällä kertaa kauhajokelaiskuljettaja aikoo kirkastaa mitalinsa.

– Uskon, että kärki on hyvin tasainen, mutta mestaruuteen tähtään! Etenkin kotikisassa näytän muille mallia, Loukko lupaa pilke silmäkulmassaan.

Snowcrossin SM-sarja kokee tällä kaudella isoja muutoksia, kun sarjan uusi promoottori Livesports Promotions Oy on lähtenyt kehittämään sarjaa uuteen suuntaan. Extreme Winter Circus -tapahtuman lisäksi uudistuksia nähdään niin lajisäännöissä kuin palkintorahoissakin.

Tällaista uudistusta kuljettajat ovat odottaneet pitkään, sillä nyt kuljettajilla ja talleilla on mahdollisuus toimia aiempaa ammattimaisemmin.

– Tykkään tästä uudistuksesta todella paljon. Olen koko ajan ollut luottavaisin mielin, kun tätä uutta sarjaa on rakennettu. Täytyy nostaa hattua, että joku näkee näin paljon vaivaa sarjan ja koko lajin eteen, Loukko sanoo.

Luonnollisesti isommat palkintorahat ovat kuljettajien mieleen, sillä kyseessä on erittäin kallis laji. Tulevalla kaudella Pro-luokassa palkintorahoille yltää 15 kuljettajaa, ja kilpailun voittajalle on luvassa jopa 5000 euron potti.

– Kyllä se motivoi, ja lisäähän palkintorahojen kasvu mielenkiintoa. Se on selvä. Kun ottaa kaikista kilpailuista voiton, niin tässä pääsee tienaamaan kunnolla, Loukko naureskelee.

– Toki siellä radalla on monta muutakin kuljettajaa, jotka sitä voittoa tavoittelevat.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43