VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Snowcrossin MM- ja EM-kilpailut tänä vuonna Suomessa

16.1.2018 - 07:06:50


Snowcrossin EM- ja MM-kilpailut järjestetään Suomessa vuonna 2018. Molemmat kansainväliset kilpailut järjestetään Levillä 3.-5. toukokuuta.

Snowcrossin EM-kilpailut ajetaan torstaina 3. toukokuuta ja MM-kilpailut seuraavina päivinä 4.-5. toukokuuta. Kilpailuihin odotetaan saapuvan snowcrossin ammattilaiskuljettajia ympäri Eurooppaa kuin myös Pohjois-Amerikasta.

Arvokisojen myötä snowcrossin SM-sarja tulee koostumaan neljästä osakilpailusta. Kausi piti koostua viidestä osakilpailusta, joista viimeisin olisi ajettu Levillä. MM- ja EM-kisojen myötä SM-kausi tahkotaan neljällä osakilpailulla, jotka ajetaan Seinäjoella, Torniossa, Himoksella ja Tahkolla.

– Suosittuna lomakeskuksena Levi on paras paikka järjestää kansainväliset kilpailut, ja on erittäin hienoa, että saimme asian vihdoin viralliseksi. Keskustelimme paljon Suomen huippukuljettajien kanssa kauden kulusta ja tulimme yhteiseen lopputulokseen, että toukokuun ensimmäinen viikonloppu on parasta omistaa kokonaan EM- ja MM-kisoille ja tiivistää SM-kausi neljään osakilpailuun, kommentoi LiveSportsin kilpailunjohtaja Teemu Koistinen.

Levillä ei siis ajeta SM-sarjan tai Suomen Cupin osakilpailuja, vaan kaikkien luokkien kausi päättyy Himoksella 14. huhtikuuta. Näin ollen Levillä keskitytään täysin kansainvälisten kilpailuiden pitämiseen, minkä lisäksi kauden päätöstapahtumassa saatetaan nähdä kiihdytyskisojen tapaista oheisohjelmaa.

Kaudella 2017 snowcrossin maailmanmestaruutta juhli Ruotsin Adam Rennheim. Täpärästi hopealle jäi Suomen Aki Pihlaja, joka lähtee tänä vuonna kirkastamaan hopeista mitaliaan MM-kisoissa. Viime vuonna EM-kultaa itselleen ajoi Norjan Martin Moland, ja naisten maailmancupin voittaja oli ruotsalainen Elina Öhman.

Lähde: Kilpailujen järjestävän LiveSports Promotions Oy:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!