VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Talonmies haastoi Valentino Rossin oikeuteen! - raju rahavaatimus

13.1.2018 - 10:03:13


MotoGP:n megatähden Valentino Rossin valmistautuminen alkavaan kauteen ei ole sujunut häiriöittä. Oikeusprosesseja pukkaa päälle.

Ensin naapurit valittivat Rossin kotitilalla Italian Tavulliassa sijaitsevan MotoRanchin meluhaitoista. Sen valituksen oikeus katsoi aiheettomaksi.

Rossi sai kuitenkin miltei heti perään toisen haasteen oikeuteen ja tällä kertaa vieläkin yllättävämmältä taholta, eli hänen entiseltä talonmieheltään.

Rossi oli palkannut moldovalaispariskunnan hoitamaan hänen hulppeita tiluksiaan vuonna 2006. Hän päätti purkaa iäkkäämmän pariskunnan työsuhteen kymmenen vuotta myöhemmin.

Rossi ei ollut enää siinä vaiheessa tyytyväinen heidän työpanokseensa ja nyt siis ex-talonmies Victor Untu on päättänyt iskeä takaisin.

Pariskunta vaatii Rossilta 114 000 euron korvausta. Vaatimus perustuu heidän mukaansa maksamatta jääneisiin ylityökorvauksiin vuosilta 2012-2016.

Rossin edustajien taholta korvausvaatimus kiitetään jyrkästi. Heidän mukaansa kyseisen pariskunnan työpanos oli jäänyt tuolloin tuntuvasti sovittua vaatimattomammaksi. Päivittäiseksi työajaksi oli sovittu klo 6.30-21.30, mutta Rossin lakimiehen näkemyksen mukaan se oli kutistunut aikavälille klo 8.30-18.30.

Talonmiespariskunta oli esittänyt Rossille vastaavia vaatimuksia aikaisemminkin. Yhdeksänkertainen maailmanmestari oli kuitannut tulehtuneen tilanteen vuonna 2011 noin 10 000 euron korvauksella.

Rossi ja muut MotoGP-luokan kuljettajat palaavat talvitauolta tositoimiin 28.-30. tammikuuta, jolloin vuoden ensimmäiset yhteistestit ajetaan Sepangin radalla Malesiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!