VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lumitilanne ei lannista Seinäjoella – ”Olisimme voineet lyödä hanskat tiskiin”

8.1.2018 - 18:13:09


Seinäjoella pidettävä moottorikelkkailun Extreme Winter Circus tiivistetään yksipäiväiseksi tapahtumaksi. Snowcrossin kaikkien eri luokkien kilpailut sekä väliaikashow’t järjestetään lauantaina 20. tammikuuta.

Vähäiset ja käytännössä olemattomat pakkaskelit Etelä-Pohjanmaan alueella vaikuttivat lopulta väistämättä siihen, että tapahtuma oli tiivistettävä yhteen päivään. Heikon lumitilanteen johdosta oli jopa todennäköistä, että koko tapahtuma olisi peruttu, mutta lopulta tapahtumanjärjestäjä LiveSports Promotions Oy löysi ratkaisun, joka takaa urheilullisesti laadukkaat kilpailut yhdeksi päiväksi.

– Tapahtuman karsiintuessa yhteen päivään takaamme laadukkaan kilpailutapahtuman Euroopan huippukuljettajille, lupaa LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

– Olisimme voineet lyödä hanskat tiskiin koko Seinäjoen-tapahtuman järjestämisen suhteen, mutta olemme nyt viimeiset kaksi päivää tehneet ympäri vuorokauden töitä sen eteen, että löydämme ratkaisun tapahtuman järjestämiselle. Nyt löydetty lumetustapa on paljon kalliimpi kun se, johon olimme valmistautuneet, mutta olemme myös valmiita ottamaan taloudellisen riskin sen eteen, että kelkkakansa saa arvoisensa kilpailun.

Seinäjoen OmaSp Stadionilla ajetaan kaikkien luokkien kilpailut, tosin ilmoittautumisten perusteella joidenkin luokkien ajot yhdistetään yhdeksi kilpailuksi. Perjantaille suunniteltua fsx-kilpailua ei järjestetä.

Lähde: LiveSports Promotions Oy:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40