VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kalliolle kivenkova kaveri rinnalle kauden avaukseen: Casey Stoner

4.1.2018 - 18:48:00


KTM:n testikuljettaja Mika Kallio palaa tositoimiin 24.-26. tammikuuta Sepangin radalla Malesiassa. Kalliolle tarjoutuu Sepangin yksityistesteissä todella mielenkiintoinen vauhdin mittari Ducatilla tykittävän MotoGP-luokan tuplamestarin Casey Stonerin hahmossa.

Maailman kaikkien aikojen nopeimmaksi MotoGP-kuskiksi mainostettu Stoner poistui kuninkuusluokasta kauden 2012 jälkeen vain 27 vuoden ikäisenä. Hän on ajanut kahden viimeisen vuoden ajan satunnaisia testijaksoja Ducatille ja toiminut samalla italialaismerkin lähettiläänä.

Kuuman ja kostean Malesian yksityistestijaksolla radalla riittää tunkua.

Stonerin lisäksi Ducatilta on Sepangissa mukana sen varsinainen testikuljettaja, eli Kallion tavoin myös villin kortin GP-kisoja ajava Michele Pirro.

Mestaruutta puolustava Honda tuo puolestaan mielenkiintoisen uuden kasvon testiryhmäänsä Superbiken puolelta paluuta MotoGP:hen virittelevän Stefan Bradlin hahmossa. Hondan muut testikuskit ovat Takumi Takahashi ja Hiroshi Aoyoma.

Yamahalla on kiire kehittää sen kisakuljettajille Valentino Rossille ja Maverick Vinalesille kilpailukykyisempää M1-pyörää viime kauden pettymysten jäljiltä.

Yamaha onkin nimennyt ensi kauden testikuljettajikseen peräti viisi miestä, eli Keisuke Madean, Takuya Fujitan, Masahiko Itawan, Katsuyuki Nakasugan ja Kohta Nozanen. Heistä Nakasuga ja Nozane ovat mukana Malesiassa.

Suzukille testitöitä paiskii puolestaan Sylvain Guintoli ja Aprilialle Matteo Baiocco.

MotoGP-luokan vuoden ensimmäinen virallinen yhteistestijakso ajetaan samalla radalla 28.-30. tammikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29