KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt tuli GP-jermulta hurja ehdokas maailmanmestariksi!

31.12.2017 - 21:15:17


Äärimmäisen aggressiivisella tyylillä tykittävä Johann Zarco ajoi viime kaudella ennakkoluulottomasti kaksipyöräisten kuninkuusluokan MotoGP:n tulokkaaksi. Takavuosien GP-jermuihin lukeutuva Carlos Checa on yksi niistä, joihin Yamahan satelliittitiimin kuljettaja teki lähtemättömän vaikutuksen.

Checa on heittänyt GPone-sivustolla ilmoille ajatuksen, jolle harakatkin olisivat vielä ennen viime kautta nauraneet.

Checa näet uskoo, että kaudella 2018 satelliittitiimin pyörällä on mahdollisuus saavuttaa ei vain voittoja, vaan jopa maailmanmestaruus. Se olisi toteutuessaan sensaatio isolla alkukirjaimella.

Huima temppu ja sen tekijä ei voi Checankaan mielestä olla kukaan muu kuin omien teidensä ranskalaiskulkija Zarco, joka saavutti vuosina 2015 ja 2016 Moto2:n maailmanmestaruudet suomalaistalli Ajo Motorsportissa.

- Johann on kuljettaja, jota kannattaa pitää silmällä tulevaisuuden suhteen. Olen varma, että hän pystyy taistelemaan mestaruudesta kaudella 2018. En usko, että hänen ja tehtaan pyörällä on niinkään suurta eroa, Checa arvioi.

Checan usko ei horju myöskään Valentino Rossiin, jonka seuraajana Yamahan tehdastiimissä pidetään juuri Zarcoa, ellei sitten patonginpurijan tie vie vuonna 2019 KTM:lle.

- Valentino on viisas kuski, joka jatkaa uraansa niin pitkään kuin hän on kilpailukykyinen. Hänen tavoitteenaan on edelleen maailmanmestaruus. Se on mahdollista, jos Valentino on kärkinipussa ensimmäisestä kisasta alkaen.

Zarcosta ja Rossista huolimatta Checa sovittaa tässä vaiheessa suosikkien viittaa varman päälle pelatessaan hallitsevan mestarin, Hondan Marc Marquezin ja tämän viime kauden kovimman haastajan, Ducatin Andrea Dovizioson harteille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17