KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallion pomo avautuu karmeasta loukkaantumisesta: ”Taistelin elämästä”

31.12.2017 - 18:49:58


KTM:n urheilutoimintaa johtava ja itävaltalaisvalmistajan kunnianhimoisen MotoGP-projektin testikuljettajan Mika Kallion kanssa läheistä yhteistyötä tekevä Pit Beirer on ollut pyörätuolissa jo vuodesta 2003 lähtien. Entinen aktiivikuljettaja avautuu nyt karmeasta onnettomuudestaan, joka tapahtui kyseisen vuoden kesäkuussa Bulgariassa.

Beirer kilpaili aktiiviurallaan motocrossin MM-sarjassa, kunnes hän koki kohtalonsa Bulgarian GP:ssä. Hän kaatui rajusti 250-kuutioisten kisassa ja halvaantui.

Beirer oli sairaalassa viisi päivää koomassa. Hän myöntää, että pahemminkin olisi voinut käydä.

- Taistelin elämästäni ja olen iloinen, että selviydyin. On toissijaista, etten pysty kävelemään, Beirer kertoo saksalaismedia Speedweekille.

Beirer on todellakin taistelija. Hän ei ole antanut vamman rajoittaa elämäänsä yhtään sen enempää kuin on pakko. Kiireisen moottoriurheilupomon ohjelmaan mahtuu monta MotoGP-viikonvaihdetta kauden mittaan. Hän on tuttu ja pidetty persoona varikoilla.

- Minulla ei ole lainkaan lihaksia selässäni, joten en pysty istumaan suorassa. Minun täytyy aina ottaa tukea kyynärpäälläni. Siksi minulla on esimerkiksi neuvottelu- tai ruokapöydän ääressä ollessani vain toinen käsi käytettävissä.

Beirerilla on ja KTM:llä vahva luottamus suomalaiseen rr-osaamiseen. Beirer on tehnyt vuosien saatossa Kalliotakin enemmän yhteistyötä tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttaneen Aki Ajon kanssa.

Ajo johtaa myös ensi kaudella Red Bull KTM Ajo-nimen alla toimivaa itävaltalaisvalmistajan Moto2-luokan tehdastiimiä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17