COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Se oli melkein rikos!” - Maailman nopein MotoGP-kuski lähti kalaan kilpailemisen sijaan

25.12.2017 - 16:27:03


MotoGP:n kaksinkertaista maailmanmestaria Casey Stoneria pidetään maailman kaikkien aikojen nopeimpana kuljettajana. Aussi päätti kuitenkin jättää koko touhun uransa huipulla ja vasta 27 vuoden iässä.

Myös kovana kalamiehenä mainetta niittänyt Stoner rakasti kilpailemista, mutta vihasi kaikkea sirkusmeininkiä sen ympärillä.

- Lähden ongelle!, omien teidensä kuljettaja twiittasi vilungisti viimeiseksi jääneen kautensa 2012 jälkeen.

Stoner on takonut Ducatin keikkaluonteisena testikuskina ja italialaismerkin lähettiläänä edelleen sellaisia yksittäisiä kierrosaikoja, jotka ovat vetäneet monet mietteliääksi. Stoneria kaivataan takaisin, mutta järkähtämätön päätös pitää.

- Stonerin menettäminen oli melkein rikos!, murehtii kypäräbrändi Nolanin nokkamies Alberto Vergani. Stoner ajoi aikoinaan myös Mika Kallion tallikaverina KTM:n piikkiluokan pyörällä. Myöhemmin Kallio puolestaan tuurasi Stoneria Ducatin MotoGP-tiimissä tämän kärsittyä mystisestä väysmisestä ja loppuun palamisesta.

- MotoGP kaipaa Caseyta. Hän tuli MM-sarjaan kuin rokkitähti, voitti sen, teki sen toistamiseen ja häipyi sitten omille teilleen. Hän jätti valtavan loven kilvanajoon. Hän omasi ainutlaatuisia ominaisuuksia niin ihmisenä kuin kilpailijana, Vergani korostaa.

Kaksipyöräisten kuninkuusluokka palaa tositoimiin, kun vuoden 2018 ensimmäiset viralliset yhteistestit ajetaan tammikuun lopulla Sepangin radalla Malesiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08