COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kalliolle salaperäinen vihje: ”Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella”

24.12.2017 - 12:21:17


Mika Kallio on kerännyt isot kehut KTM:n MotoGP-luokan pyörän testi- ja kehitystyöstä. Työ jatkuu ensi vuonna ja se saattaa valmistaa RC16-tykkiä suomalaisen käsissä jopa kuninkuusluokan nelinkertaiselle maailmanmestarille.

Pitkin vuotta varikoilla on huhuiltu siitä, KTM ja Red Bull olisivat lyömässä espanjalaiselle MotoGP-ässälle Marc Marquezille pöytään ennätysmäisen rahakasta tarjousta, josta ei voisi yksinkertaisesti kieltäytyä kausien 2019 ja 2020 osalta.

KTM:n taholta tätä on tosin pyritty toppuuttelemaan ja Marquezkin on vannonut tuon tuostakin uskollisuuttaan Hondalle.

MotoGP:ssä käänteet ovat kuitenkin nopeita ja yllättäviä. Sen myöntää myös Marquez, jonka nykyinen sopimus Hondan kanssa umpeutuu ensi kauden jälkeen.

- Tilanne on avoin. Raha ei kuitenkaan tule ratkaisemaan. En halua ottaa riskejä. Haluan pyörän, jolla pystyn taistelemaan mestaruudesta, Marquez kertoo GPone.com-sivustolla.

Marquezin kisainsinööri Santi Hernandez on jo ehtinyt väläytellä sitä, suomalaistalli Ajo Motorsportissa uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden silloisessa 125-kuutioisten luokassa vuonna 2010 saavuttanut kuljettaja haluaisi napata MotoGP-tittelin myös jollain muulla pyörällä kuin Hondalla.

Marquezilta on udeltu tämän johdosta, haluaisiko hän testata myös Ducatia, joka oli viime kaudella MotoGP:n toiseksi menestynein pyörä.

- Kyllä, jokainen mestaruuden tasoinen pyörä kiinnostaa. Ja tässä tapauksessa myös KTM. Olisi mukava päästä testaamaan sitä. Kuten sanotaan, ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, Marquez heittää hymyssäsuin.

Mutta samalla varmasti myös ainakin puolittain tosissaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08