COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallio murheellisena: ”Pettymys!”

23.12.2017 - 10:12:22


Suomalaisen ratamoottoripyöräilyn kirkkain tähti Mika Kallio myöntää olevansa murheellinen mies. Vuoden suuri unelma, paluu MotoGP-luokan kisakuljettajaksi jäi karulla tavalla toteutumatta.

Villin kortin GP-kilpailuissaan väkeviä näyttöjä tarjoillut Kallio, 35, oli vielä syksyllä vahvasti kiinni KTM:n ensi kauden toisessa kisakuskin paikassa, mutta lopulta sopimustekniset syyt, eli tässä tapauksessa raha ratkaisi.

Britti Bradley Smith saa pitää kisakuljettajan paikkansa ja Kallio jatkaa vuoden mittaisella sopimuksella testikuljettajana. Balsamia kokeneen suomalaiskuljettajan haavoille tuo hänelle tarjoutuvat viisi villin kortin GP:tä.

- Kaikki varmasti tiesivät, mikä tavoitteeni oli. Toin sen julki monta kertaa kauden aikana. Halusin osoittaa taitoni ja nopeuteni ja halusin palata kisakuljettajaksi. Se ei nyt toteudu ja olen tietenkin pettynyt, Kallio pudottelee Motorsport.comilla.

Kallio kertoo kuitenkin viihtyvänsä KTM:llä roolistaan huolimatta.

- Minulla on tosi hyvä fiilis täällä. Tavallaan oli hyvä, että löysimme tavan pysyä yhdessä. Tulevasta ei koskaan tiedä, mutta saan nyt sentään ajaa ainakin muutamia kisoja ja se on ok.

Kallio ajaa kauden 2018 viidestä villin kortin kisastaan kolme Espanjassa, eli Jerezissä, Barcelonassa ja Aragonissa. Kaksi muuta kisaa sijoittuvat KTM:n kotiestradille Itävallan Red Bull Ringille ja Saksan Sachsenringille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08