COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-veneiden aika-ajoissa Sami Seliö pettyi, Filip Roms ilahdutti

14.12.2017 - 17:07:48


Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliö starttaa huomiseen F1-veneiden GP-osakilpailuun Arabiemiraattien Sharjahissa ruudusta 13. Tallikaveri Filip Roms nousi aika-ajossa kahdeksanneksi. F1-veneiden kauden päätöskilpailuun paalulta starttaa MM-sarjan johdossa ajava Italian Alex Carella.

Aika-ajosta ei muodostunut suomalaisjuhlaa. Sami Seliön veneen ponttonissa todettiin aamulla ajettujen vapaiden harjoitusten jälkeen halkeama, joka pystyttiin juuri ennen aika-ajon alkua korjaamaan. Seliö ei selitellyt, vaan otti vaatimattoman tuloksen omaan piikkiinsä.

- Valitsin väärän, liian pienen potkurin. Myös omassa ajamisessani olisi ollut parantamisen varaa. Vene ei vain vetänyt eteenpäin. Nämä yhdessä saivat aikaiseksi sen, että aika-ajoni oli kuin ylämäkeä olisi ajanut. En vaan pystynyt tänään parempaan, Seliö tunnusti.

- Huomisessa kisassa vähimmäistavoite on ajaa MM-pisteille. Uskon, että täysillä tankeilla ajettaessa veneeni toimii paremmin, ja myös potkurivalikoimastani löytyy kisaan hyvä vaihtoehto.

Mad-Croc Baba Racingin Filip Roms taisteli loppuun asti pääsystä aika-ajon viimeiseen osioon. Suomalaiskuljettaja jäi kuuden nopeimman veneen finaaliosiosta ainoastaan kuusi sekunnin sadasosaa.

- Loppuun asti yritin täysillä, mutta en vaan saanut puristettua ajastani puuttuvia sadasosia pois. Kahdeksas sija oli se vähimmäistavoite, jota lähdin tänään tavoittelemaan. Kahdeksannesta ruudusta on hyvät mahdollisuudet nousta kuuden parhaan joukkoon. Kisassa ajaminen on vahvuuteni, Roms muistutti.

Romsin vene oli Sharjahissa hyvässä vauhdissa, sillä suomalaiskuljettaja jäi Q2-osion parhaastakin ajasta vain puoli sekuntia.

- Mitä lähemmäksi kärkeä pääsee, sitä tiukemmalla sekunnin kymmenysosat ovat. Olen tyytyväinen ajooni ja etenkin nykyiseen pakettiini: vene ja moottori pelittävät todella hyvin yhteen, Roms summasi.

F1-kauden 2017 päätöskilpailu starttaa liikkeelle perjantaina kello 14.00 Suomen aikaa.

Marko Mäkinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08