KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seliö sai ajoluvan - ajaa MM-finaalissa

13.12.2017 - 16:45:42


F1-veneiden kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön kausi ei sittenkään päättynyt Abu Dhabiin vaan suunnitellusti tulevana perjantaina Sharjahin GP-osakilpailuun. Seliö toipui viime perjantaina Abu Dhabissa tapahtuneesta onnettomuudesta siinä määrin hyvin, että sarjan lääkäri antoi tänään suomalaiskuljettajalle luvan osallistua kauden päätöskisaan.

Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliö osallistuu huomenna Arabiemiraattien Sharjahissa ajettavaa F1-veneiden kauden 2017 päätösosakilpailuun. Suomalaiskuljettajan osallistuminen varmistui tänään, kun F1-sarjan lääkäri näytti asialle vihreätä valoa ja Seliön Mad-Croc Baba Racing ehti rakentaa Abu Dhabin aika-ajossa kaatuneen veneen ajoissa kuntoon. Seliö sanoo, että hän itse on tiennyt koko ajan pystyvänsä ajamaan ja kilpailemaan täysipainoisesti. - Muut ovat spekuloineet kunnostani. Olen hyvässä kunnossa. Silmässäni ei ole enää mitään vikaa. Ei turvotusta, ei tulehdusta. Näen sillä yhtä hyvin kuin ennenkin. Ja tiesin toki jo entuudestaan, että loukkaantunut silmäni ei edes ole pelisilmäni, Seliö tokaisi Sharjahin varikolla. - Ainoa kysymysmerkki oli se, että saammeko Abu Dhabin aika-ajossa kaatuneen veneeni ajoissa ajokuntoon. Tiimini teki hienoa työtä ja vene valmistui ajoissa. Pääsin jo testaamaan sitä tänään ylimääräisissä vapaissa harjoituksissa, ja kaikki oli kunnossa. Ei kun hanaa vaan taas huomenna, menohaluja uhkuva Seliö toteaa. Kanssakilpailijoiden aiheuttamista kolareista huolimatta suomalaiskuljettaja ajaa MM-pistetilanteessa yhä neljäntenä. Abu Dhabissa Seliön päälle ajanut Ranskan Cedric Deguisne sai tempustaan kilpailukieltoa ja häntä ei Sharjahin GP:ssa nähdä. - MM-pronssille on vielä pieni teoreettinen mahdollisuus, mutta en ajattele mitalia vaan hyvää ja ehjää suoritusta. Perjantaina tähdätään niin ylös kun vain on mahdollista, Seliö lupaa. Myös Roms hakee kaudelle hyvää päätöstä

Abu Dhabin GP:ssa viime viikolla kahdeksanneksi ajanut Filip Roms hakee Sharjahin GP:sta hyvää päätöstä kaudelle 2017. Suomalaiskuljettajan laskelmissa hyvä tulos merkitsee sijoittumista kuuden nopeimman joukkoon.

- Ensimmäinen tavoite on nousta aika-ajon Q2-osioon ja siellä mahdollisimman hyvälle sijalle. Jos haluaa kuuden joukkoon niin lähtöpaikka on tärkeä. Aika-ajossa pitää yltää kahdeksan nopeimman joukkoon.

- Pääsin testaamaan veneeni tänään ylimääräisissä vapaissa harjoituksissa ja kaikki on kyllä kunnossa. Tänään keli radalla oli kova ja jos tuulen suunta pysyy huomenna samana niin povaan etenkin radan takapoijulle ja -suoralle monille vaikeuksia, Roms veikkaa.

F1-kauden MM-finaalin lähtöpaikat ratkaistaan huomenna torstaina aika-ajoissa, jotka ajetaan Sharjahissa klo 13.30 Suomen aikaa. Kauden MM-finaali starttaa liikkeelle perjantaina klo 14.00 Suomen aikaa. Kilpailu on nähtävissä suorana ja maksuttomana lähetyksenä Viafree-nettitelevisio palvelusta. Viafree toimii selaimella ja mobiililla (Apple ja Android) sekä neljännen sukupolven Apple TV:ssä.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17