VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kalliosta tallipäällikkö?

9.12.2017 - 10:25:51


Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion, 35, ura jatkuu näillä näkymin vielä jonkin aikaa aktiivikuljettajana, mutta sen jälkeen häntä saattavat odottaa uudet haasteet MotoGP-sarjassa tallipäällikön roolissa.

Kallio Racing kilpailee nykyään Vesa Kallion johdolla Supersport-luokan MM-sarjassa. Nämä kisat ajetaan Superbiken MM:n yhteydessä. MotoGP-sarja on kuitenkin rr:n ehdoton kruununjalokivi.

- Kallio Racing on saavuttanut erinomaisia tuloksia Supersporteissa voittoja myöten. Tiimin tavoitteena on nousta Moto2-luokan MM-sarjaan, Mika Kallio vahvistaa GPOne-sivustolla.

Kalliolla ei ole kuitenkaan vielä mikään kiire tallipomon töihin veljensä tukena. Hänellä on ensi kauden kattava sopimus KTM:n kanssa testikuljettajan roolissa. Lisäksi Kallio pääsee ajamaan viisi villin kortin kisaa MotoGP-luokassa.

- Haluan edelleen saavuttaa kisakuskin paikan MotoGP:ssä. Valentino Rossi on 38-vuotiaana yhä huipulla. Olen kolme vuotta nuorempi, eli eiköhän kilvanajolla ole annettavanaan minullekin vielä joitain kausia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!