COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallio ei heitä pyyhettä kehään: ”Olen nyt parempi kuin koskaan!”

20.11.2017 - 20:14:21


Mika Kallio jäi ilman tavoittelemaansa MotoGP-luokan kuljettajasopimusta kaudella 2018. Työt jatkuvat KTM:n testikuljettajana, mutta kokenut Kallio tietää ansaitsevansa parempaa. Pyyhettä paluusta kisakuskiksi ei ole vielä heitetty kehään.

- Tunnen olevani parempi kuljettaja kuin koskaan. En ole ollut parempi koko urallani, Kallio tykittää voimiensa tunnossa saksalaismedia Speedweekille.

Kallio täytti marraskuussa 35 vuotta. Hän ei näe ikää edes hidasteena.

- Koen itseni edelleen nuoreksi ja ajan nyt tasaisesti korkealla tasolla tekemättä mitään typeriä virheitä. Tiedän mihin rahkeeni riittävät, mutta en ole saanut siitä huolimatta kuljettajasopimusta. Katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kallio pyrkii löytämään kisakuskin paikan kuninkuusluokasta kaudeksi 2019. Se on tavoite. Unelma on puolestaan se, että hän pääsisi ajamaan samalla kaudella kotiyleisönsä edessä KymiRingin radalla.

Juuri tällä hetkellä todennäköisemmältä vaikuttaa se, että Kallio ajaisi sittenkin vielä yhden täysipainoisen kauden MM-sarjassa. Rakenteilla olevan KymiRingin yllä on yhä suuria kysymysmerkkejä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24