COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pelottaa!” - Valentino Rossi on järisyttävän ratkaisun edessä

20.11.2017 - 17:01:56


MotoGP-legenda Valentino Rossi myöntää, että häntä pelottaa jo nyt se hetki, jolloin päätös upean uran lopettamisesta on käsillä.

Helmikuussa 39 vuotta täyttävä yhdeksänkertainen maailmanmestari on luvannut tehdä ison ratkaisunsa kauden 2018 parin ensimmäisen kisan jälkeen.

Mikäli Rossi tuntee olevansa kilpailukykyinen ja pystyvänsä ajamaan voitoista Yamahan puikoissa, niin hän vetää nimensä vielä kauden 2019 kattavaan sopimukseen. Toisessa tapauksessa on jäähyväisten aika.

- MotoGP on koko elämäni. Jo ajatus uran lopettamisesta pelottaa, Rossi toteaa GPone-sivustolla.

- On vaikea keksiä jotain muuta tekemistä, jatkaa jo vuonna 1996 MotoGP-sarjaan tullut italialaisikoni.

Rossi omistaa VR46-tiimin, joka kilpailee jo nyt Moto2- ja Moto3-luokissa. MotoGP-sarjaa hallinnoivan Dornan pääjohtaja Carmelo Ezpeleta on vahvistanut, että he haluavat pitää supersuositun Rossin tavalla tai toisella mukana parrasvaloissa, vaikka tämä päättäisikin lopettaa uransa ensi kauden jälkeen.

Ezpeletan mukaan Rossi on tervetullut tiimeineen MotoGP-luokkaan milloin tahansa, vaikka nykyiset säännöt eivät sitä muiden tahojen osalta sallikaan. Kuninkuusluokan nykyiset tiimit ovat kiveen hakattuja kauden 2021 loppuun asti.

- Voisin perustaa oman MotoGP-tiimin ja sekin olisi varmasti mielenkiintoista. Mutta se olisi myös täysin toinen asia, Rossi kuittaa mahdollisen roolinsa tallipäällikkönä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53