COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Todella erikoinen tilanne: kaatokuninkuus ja maailmanmestaruus samalla kaudella?

11.11.2017 - 10:18:09


Marc Marquez juhlii sunnuntaina Valenciassa suurella todennäköisyydellä jo uransa neljättä MotoGP-luokan maailmanmestaruutta. Se oli kauteen lähettäessä jopa odotettua, mutta erikoiseksi tilanteen tekee se, että sama mies on kiinni myös tämän vuoden kaatokuninkuudessa.

Aggressiivisen näyttävästä ajotyylistään tunnettu Honda-kuljettaja Marquez on etsinyt pikapuoliin päättyvällä kaudella hanakasti kuuluisia äärirajojaan.

Marquez on kirjauttanut tililleen jo peräti 26 kaatumista, joista hänen onnekseen valtaosa on tapahtunut harjoituksissa ja aika-ajoissa.

- Ainahan sitä toivoisi, että tuorein kaato jäisi viimeiseksi. Tällä kaudella näitä kaatoja on nyt vain jostain syystä tullut aiempaa enemmän. Rajoja hakiessani tästä on tullut minulle jo vähän liiankin säännöllistä, ihmettelee Marquez itsekin.

Marquezilla riittää Valencian kisassa 11. sijakin mestaruuden varmistamiseen, vaikka hänen ainoa uhkaajansa, Ducatin Andrea Dovizioso saavuttaisi voiton.

- En lähde ajamaan mistään 11. sijasta. Pyrin ajamaan Marc Marquez-tyyliin. Se ei tarkoita tietenkään kaatumista. Ne jäävät harjoituksiin. Kisaan mennään eri taktiikalla, Marquez vahvistaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!