COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niclas Grönholm lähtee Afrikkaan isoin odotuksin: "Oma vauhti parantunut kauden mittaan"

9.11.2017 - 18:19:55


Rallicrossin kauden päätösosakilpailu ajetaan viikonloppuna Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa, jolloin rallicross esiintyy ensimmäistä kertaa Afrikan mantereella.

GRX-tallin Niclas Grönholm lähtee kauden 12:nteen osakilpailuun tavoittelemaan samaa vauhtia, jota hän esitti edellisessä osakilpailussa Saksassa, jossa Grönholm ylsi ensi kertaa finaaliin Ford Fiestallaan.

- Ihan hyvät fiilikset lähteä Etelä-Afrikkaan, vaikka tässä onkin tullut taukoa Saksan jälkeen. Ajohommat kyllä maistuu, sillä finaalipaikka ja viides sija Saksassa teki kyllä hyvää. Pieniä kysymysmerkkejä on radan suhteen. Se taitaa olla kaikille uusi, joten sikäli sama juttu jokaiselle. Katsotaan sitten miten siellä lähtee kulkemaan – ei sitä oikein osaa odottaa mitä on edessä, Grönholm tuumii.

Saksassa Grönholm löi karsintaerässään mm. Sebastien Loebin ja se tietysti sytytti niin kuljettajan kuin tallipäällikkö Marcus Grönholmin. Nuorukaisen otteet olivat vakuuttavat finaalipäivänä ja sitä fiilistä Grönholm ajaa takaa myös Kapkaupungissa.

Kauden viimeistä edellinen osakilpailu ajettiin reilu kuukausi sitten. Tauon aikana Grönholm on pitänyt virettä yllä keskittymällä fyysisiin harjoitteisiin.

- Kauden lopulla on oma vauhti parantunut siihen tahtiin, että nyt pitäisi kolkutella finaalipaikkoja. Tavoitteena on päästä kaksi päivää samaan vauhtiin kuin Saksassa. Tiimi on tehnyt hienoa työtä auton kanssa ja toivotaan, että kaikki onnistuu Afrikassa suunnitellusti, Grönholm sanoo.

Etelä-Afrikan osakilpailun kaksi ensimmäistä karsintakierrosta ajetaan lauantaina. Sunnuntaina vuorossa on kaksi karsintaerää lisää, jonka jälkeen 12 parasta jatkaa ratkomaan kuusi finaalipaikkaa.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!