COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tässäkö se sitten oli? - suomalaisnuorukaisen MotoGP-ura uhkaa jäädä lyhyeksi

8.11.2017 - 15:16:19


Patrik Pulkkinen, 16, nousi täksi kaudeksi kovan kohun saattelemana Moto3-luokan MM-sarjaan. Pulkkisen MotoGP-ura uhkaa jäädä kuitenkin ainakin tältä erää harmillisen lyhyeksi, eli se päättyy ensi sunnuntaina kauden huipentavassa Valencian GP:ssä.

Pulkkiselle järjestettiin kahden vuoden mittainen sopimus saksalaiseen Peugeot MC Saxoprint-tiimiin. Suomalaisnuorukainen ei siitä huolimatta kuulu enää ensi kaudella tiimin suunnitelmiin.

Pulkkisen taustoilla pyritään tiettävästi sopuratkaisuun kauden 2018 osalta, eli hänen nykyinen tiiminsä olisi auttamassa nuorukaista kohti uusia haasteita. Pulkkisen ensi kauden todennäköisimpänä osoitteena pidetään Moto3-luokan junioreiden MM-sarjaa.

Pulkkisella on riittänyt tulokaskaudella yritystä, mutta tulostaso on jäänyt vaisuksi. Yksi syy tähän löytyy Mahindran kanssa identtisestä Peugeot-pyörästä, joka jää ainakin kuivalla kelillä kilpailukyvyltään kauas Hondan ja KTM:n suoritustasosta.

Pulkkisen osalta tilanteen tekee tavallaan harmilliseksi myös se, että saksalaistiimi kilpailee ensi kaudella KTM-pyörillä. Todellinen näytön paikka tältä osin jää siis hyödyntämättä.

- Outo fiilis, että tämä on jo kauden viimeinen kisa. Aika on vierähtänyt varsin nopeasti, Valenciaan valmistautuva Pulkkinen toteaa tiiminsä tiedotteessa.

Moni rata on merkinnyt Pulkkiselle piakkoin päättyvällä kaudella täysin uutta tuttavuutta. Valencian Ricardo Tormo on kuitenkin jo entuudestaan tuttu. - Pidän radasta ja olen ajanut täällä jo aika paljon. Kyse on viimeisestä kisasta ja haluan esittää parastani ja toivottavasti saavutan samalla myös kauden parhaan tulokseni, toteaa Pulkkinen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

IS: Bo Grahn on kuollut

18.7.2018 22:30:05

 

 

 

 

Liverpoolille iso takaisku

18.7.2018 20:54:40